Wednesday, February 28, 2024

LA ROCHE-POSAY nudi učinkovite izdelke za nego suhe, zelo suhe in razdražene kože, tako za telo kot za obraz – linije LIPIKAR in ISO-UREA ter NUTRITIC.


Več informacij o suhi in zelo suhi koži telesa ter o težavah atopičnega dermatitisa, kot tudi nasvete dermatologa in pričevanja pacientov, lahko od sedaj dalje najdete na naši spletni strani: www.lipikar.si.


NE ZAMUDITE POSEBNE NOVEMBRSKE PONUDBE!


Novembra bodo v pooblaščenih lekarnah na razpolago izdelki za nego vseh tipov suhe kože telesa – ISO-UREA, LIPIKAR BAUME AP ter LIPIKAR EMOLLIENT v VEČJIH EMBALAŽAH in s PRIVLAČNEJŠO CENO, za daljši občutek udobja…

LIPIKAR EMOLLIENT – Vsakodnevna nega za suho kožo telesa, priporočena s strani dermatologov.

Zaradi edinstvene formule, obogatene z lipidi iz karitejevega masla, LIPIKAR EMOLLIENT v trenutku globinsko obnovi suho kožo ter ji povrne elastičnost in občutek udobja. Bogato mleko se zlahka vpije v kožo in ne pušča mastnega sloja na njej. Klinično dokazana visoka toleranca, ne poškoduje občutljive suhe kože in ponovno vzpostavlja normalno vlažnost kože.

La Roche-Posay bo letošnjo zimo svoje zveste potrošnike obdaril z dodatnimi 200 ml nege LIPIKAR EMOLLIENT, s čimer bo vsakemu potrošniku podaril vsakodnevni občutek mehke in žametne kože…

Normalna koža ima dopolnjen in nepoškodovan hidrolipidni sloj, s katerim ščiti kožo in preprečuje prekomerno izgubo vode. Kožne celice so dobro povezane z medceličnimi  lipidi, kar zagotavlja kohezijo zaščitne pregrade. Koža tako temeljito opravlja svojo funkcijo zaščitne pregrade, je elastična in nudi občutek udobja.

Suha koža ima zaradi pomanjkanja medceličnih lipidov poškodovano zaščitno pregrado na površini kože. Zaščitni hidrolipidni sloj je poškodovan in zaradi različnih zunanjih dejavnikov, kot so mraz, sonce in milo, kožne celice niso dovolj dobro medsebojno povezane, zaradi česar prihaja do: razpok v zaščitni pregradi, zaradi katerih koža postaja še bolj dovzetna do škodljivih zunanjih vplivov, prekomerne izgube vode ter občutka neudobja na koži: koža postane hrapava in pojavlja se občutek zategovanja, zaradi česar je potrebna učinkovita  in prilagojena nega.

Kot odgovor na potrebe vseh tipov suhe in zelo suhe kože telesa, La Roche-Posay nudi popolno linijo za umivanje in nego telesa za otroke in odrasle – LIPIKAR in ISO-UREA.

  • LIPIKAR BAUME AP– Balzam za telo, ki koži vrača lipide ter deluje proti razdraženosti in srbenju. Primeren je za zelo suho in k atopiji nagnjeno kožo dojenčkov, otrok in odraslih.

Od sedaj tudi v promocijski, 400 ml embalaži! VEČJE PAKIRANJE. PRIVLAČNA CENA.

  • LIPIKAR EMOLLIENT – Emulzija za telo, ki koži vrača lipide, z 10 % karitejevega masla za suho kožo telesa.

Od sedaj tudi v promocijski, 400 ml embalaži! 200 ML GRATIS.

  • ISO-UREA – Mleko za telo, ki gladi in vlaži kožo, s 5 % ureje in 10 % karitejevega masla.

Od sedaj tudi v promocijski, 400 ml embalaži! VEČJE PAKIRANJE. PRIVLAČNA CENA.

  • LIPIKAR SYNDET – Kremni gel za umivanje zelo suhe kože telesa.

 

  • LIPIKAR HUILE – Olje za umivanje telesa, ki koži vrača lipide in deluje proti razdraženosti.
  • LIPIKAR SURGRAS – Trdi sindet, obogaten z lipidi, za suho kožo telesa.
  • LIPIKAR XERAND – Krema za obnovitev suhe kože rok.


Za nego suhe in zelo suhe kože obraza, La Roche-Posay nudi 3 izdelke:

  • NUTRITIC s 5 % Biolipidov – Nega za zelo suho kožo obraza.
  • NUTRITIC s 2,5 % Biolipidov – Nega za suho kožo obraza.
  • NUTRITIC Levres – Nega za suhe ustnice.


Vsi La Roche-Posayevi izdelki so razviti v sodelovanju z dermatologi in odgovarjajo strogim načelom razvoja, ki so predpisani v farmacevtskih laboratorijih.
Vsebujejo termalno vodo La Roche-Posay, ki je naravno bogata s selenom in katera ima dokazano dermatološko delovanje: pomirja in mehča kožo, zmanjšuje razdraženost, pospešuje pretok tekočine in izločanje škodljivih snovi ter deluje antioksidativno.
 

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Razkužilo za roke lahko napravite sami

13 junija, 2012 0