Monday, July 15, 2024

Najmanj orgazmov doživijo Kitajci in Japonci. Ta žalostni rezultat je del Durexove raziskave o orgazmu. Zadovoljnejši so Italijani, Španci, Mehičani, vsaj v 66% spolnih odnosov doživijo orgazem. Raziskava, v kateri je sodelovalo 26.000 ljudi iz 26 držav je pokazala, da pri vsakem spolnem odnosu orgazem doživi samo 48% ljudi.


Vsakodnevni orgazmi umrljivost znižujejo za 50% in preprečujejo napetost vsaj oksitocin, ki se sprošča med orgazmom, učinkovito znižuje stres.

Ne preseneča, da 63 % moških med vsakim spolnim odnosom doživi orgazem, žalostno je, da to uspe samo 32% žensk, zato jim strokovnjaki svetujejo, da pogosteje uporabljajo erotične igračke in vroče masaže. Parom, ki redko doživijo vrhunec pa svetujejo, da več časa namenijo predigri. Raziskava je pokazala, da pari predigri v povprečju namenijo poraznih 3,9 minut.

Vsakodnevni orgazmi umrljivost znižujejo za 50% in preprečujejo napetost vsaj oksitocin, ki se sprošča med orgazmom, učinkovito znižuje stres, enak učinek pa ima tudi endorfin, ki je znan kot naravni analgetik. Orgazem pri polovici vprašanih žensk znižuje intenzivnost migren, pogosta moška ejakulacija pa lahko ščiti pred rakom na prostati.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Odkrili so gen, ki je ključen za širjenje raka

13 junija, 2012 0