Monday, May 20, 2024

Čestitke! Če ste rojeni v enem izmed spodaj naštetih astroloških znamenjih, lahko v letošnjem letu pričakujete velike spremembe. Že dolgo poskušate, pa vam ni uspelo? Morda bodo naslednji meseci srečni prav za vas.


Rak

Letošnje leto vam je namenjeno. Uspešni ste tako na kariernem področju kot v zasebnem življenju. S partnerjem vama še nikoli ni šlo tako dobro kot sedaj. Sploh na seksualnem področju. Nič čudnega torej, da lahko do konca leta pričakujeta dobre novice. Če bosta tako nadaljevala, se lahko zgodi celo v naslednjih tednih.

Tehtnica

Nekje globoko v sebi veste, da se boste letos osredotočili in posvetili svojim najbližjim. Svoji družini. In vaša želja, da bi čimprej dobili otroka, se bo letos končno izpolnila. Če niste med tehtnicami, ki letos nestrpno pričakujejo naraščaj, vas bo novica morda nekoliko presenetila. Vzemite si čas za razmislek, morda je to nova priložnost v vašem življenju.

Kozorog

Tudi vajino spolno življenje letos kar cveti. Kar tako naprej. Upoštevajta plodne dneve, sprostite se in se otresite skrbi. Veliko možnosti imate, da se vam bo letos želja končno izpolnila.

Naslednji prispevek

Kako poteka porod v vodi?

9 junija, 2021 0