Thursday, July 18, 2024

Kot že veste se oba spola fizično in čustveno razlikujeta, tako da drugačen pogled na isto stvar niti ni tako redek pojav. Normalno je, če se mnenja krešejo okoli okusa najljubše sladice, v kolikor pa se razlikujejo mnenja o dojemanju spolnosti, pa lahko nastopijo težave.


Moški za večino stvari o spolnosti, ki jim padejo na pamet menijo, da ženske vzburjajo, žal pa se njihovo mnenje prepogosto znajde v slepi ulici.

Začnimo: ženske ne občutijo prav nobenega vzburjenja medtem ko tiščite glavo med njeno oprsje, pa čeprav vsak moški, ki vidi lep dekolte razmišlja ravno o tem. Priporočilo – zadržite se, ženskam početje niti ni zabavno, kaj šele seksi. Poleg tega pa dojke niso žogice proti stresu, zato jih ni potrebno gnesti kot testo za pico. Bodite delikatni in nežni, bradavičke pa ne ščipajte kot neučakan najstnik.

Ko se spuščate v oralno zadovoljevanje si zapomnite, da vam izobraževanje iz pornografskih filmov ne bo kaj prida koristilo. Ne slinite se kot besen pes, ne bodite grobi, še manj pa poskušajte prste uporabiti kot vibrator. Ko smo ravno pri vibratorju, ženske ga ljubijo zgolj na enem mestu, vsa ostala so zelo vprašljiva.

Če vam partnerka ne da jasnih znakov, da ji je všeč grob spolni odnos, se ga raje vzdržite. Namesto da je davite, vlečete za lase, ter udarjate po riti, bodite nežni in preudarni. Mlatenje po zadnjici je poceni trik še cenejših porničev.

Za zaključek še en nasvet: v kolikor ste v kopalni kadi in je v njej mnogo pene ali milnice, ne bodite preveč kreativni. Ko milnica enkrat vstopi v vagino peče….

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Zdravila za ADHD povezana z razvojem bolečih erekcij

20 decembra, 2013 0