Tuesday, April 23, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Tedenski horoskop od 08. do 14. februar 2010

By 0 314 Views

Oven    

(21.03. – 20.04.)
Spremljala vas bo sveža energija. Zastavljenih nalog se boste lotili na deloven in odgovoren način. Izdelali boste tudi načrt in imeli možnost osebnega razvoja. V ljubezni bo v ospredju prijateljstvo. Na delu bo tudi Amorjeva puščica, ki bo zadela samske predstavnike. Izziv tedna so poslovna sodelovanja.


Bik

(21.04. – 20.05.)
Notranje boste občutljivi in le s težavo boste odšli naprej. Spodbudno bo, da boste telesu dovajali dovolj vitaminov in mineralov. Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja. Na področju doma sledi določena prenova. Vez s preteklostjo bo močna in se zaenkrat ne bo zaključila.
 

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)
Blesteli boste na delovnem mestu. Obdani boste s svežimi idejami in zamislimi. Našli boste tudi neko paleto priložnosti za kreativno izražanje. Teden bo označen po več krajših poti in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj.

Rak

(21.06. – 22.07.)
Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako našli ugoden veter za spremembe. Tok le teh bo počasen in temeljit. Sodelovanje, družabne dejavnosti in pogovori bodo v osredju in zaščitni znak. V ljubezni sledijo harmonične spremembe in romantično doživetje.

Lev

(23.07. – 22.08.)
Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spora. Dinamična energija bo tista, ki vam bo podarila krila. Skozi pogovor boste uvideli, kaj bo potrebno še spremeniti. Vsekakor bo tako, da boste imeli veliko dela in natančnih opravil. Izkazali se boste kot ročno zelo spretni. Vaši nasveti bodo dragoceni!

Devica

(23.08. – 22.09.)
Pridobivanje znanja bo vaša strast. Odgovorno boste stopali naprej po svoji poti in našli vir navdiha. Otroci bodo vaši učitelji in pravilno bo, da se sprostite. V primeru, da boste na morebitne težave pogledali iz drugega zornega kota, najdete tudi smisel in med vrsticami vodilo.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)
Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se daleč pride. Služba; čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čakajo v pogledu navezovanja novih kontaktov. Prijatelji bodo sol in aroma življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)
Igro usodo boste igrali pogumno. Temeljito boste razmislili o tem, kaj boste še spremenili. Razbrati je pozitivne preobrate v dojemanju duhovnih znanj. V samopomoč vam bo intuicija. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje je božja mast.

Strelec

(23.11. – 21.12.)
Optimistično gledanje na življenje prinaša izzive in dobre iztočnice prihodnosti. Označevala vas bo tudi jeklena volja in trdnost odločitev. Omenjeno bo presenečenje tako za vas, kot vašo okolico. Fizična aktivnost je dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri adrenalinskih dejavnostih.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)
Pridobili boste paleto novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti. Po zvezdnih namigih je moč razbrati, da bo več priložnosti v skupinskem delu. Notranji nemir bo posledica stresa in zaradi tega se sproščajte. Zimski športi bodo balzam za dušo!

Vodnar

(21.01 – 18.02.)
Pluli boste po valovitem morju usode. Uspehi se bodo vrstili in vendarle mnogo bolj počasi, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti in zadev se boste lotili drugače. To prinaša zadovoljstvo in posledično notranji mir. Vsekakor se varujte iskanja bližnjih in lažjih poti.

Ribi

(19.02 – 20.03.)
Združili boste duhovna znanja in intuicijo. V kolikor se boste poslušali, najdete moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč osebnih znanj neki večji skupini. Obstaja povečana možnost ugodne rešite finančnih zadev. V ljubezni, bo daleč na prvem mestu nežnost in romantična doživetja.

Obiščete me lahko tudi na moji spletni strani www.tadej-sink.si  Možno je naročiti karto skupnega ujemanja – za vas in vašega partnerja.

Sorodni članki: