Friday, April 12, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Tedenski horoskop od 15. do 21. februarja 2010

By 0 323 Views

Oven    

(21.03. – 20.04.)
Najbolje se boste počutili doma. Sveža energija, ki jo boste pridobili čez vikend vam bo koristila na delovnem mestu. Spoznali boste, da lažje poti ne obstajajo. V ljubezni bo nekaj več tišine in privlačile vas bodo tudi skrivnosti. Zapisujte si svoje notranje občutke, kajti tako vam bo lažje.


Bik

(21.04. – 20.05.)
Sprostila vas bo zimska narava. Sprehodi vam bodo pričarali ravnovesje in skladnost. Pilili se boste v umetnosti in v kreativnih dejavnostih. Na obzorju se bodo lesketale novosti. Srečo boste našli v skupinskih dejavnosti. V ljubezni bo v ospredju želja po svobodi. Srečen dan: sobota.
 

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)
Veseli se boste novosti, katere vam bodo polepšale življenje. Odgovorno boste stopali naprej po svoji poti. Blesteli boste na delovnem mestu. Zdelo se bo, da boste nalogam kos. Tako bo priložnost napredka v samozavesti. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje.

Rak

(21.06. – 22.07.)
Odprle se vam bodo nove poti. Omenjeno boste prejeli z mešanimi občutki. Sprejeli boste tudi paleto odgovornosti na delovnem mestu. Kljub povečanim obveznosti bo modro, da si boste vzeli čas zase in za tisto kar vas veseli. Ne zanemarite duhovnega življenja. Intuicija vam bo odprla nova vrata.

Lev

(23.07. – 22.08.)
Instinktivno boste sledili glasu svojega srca. Tako najdete v sebi notranjo moč in oporo. Zdelo se bo, da se vam bodo odprle vrata sreče na stežaj. Privlačile vas bodo skrivnosti in raziskovanje. Staro in neuporabno bo odšlo. In čas bo namenjen novim podvigom tako poslovno, kot čustveno.

Devica

(23.08. – 22.09.)
Pomembno vlogo bo igrala izobrazba in pridobivanje znanja. Naredili boste tudi načrt in urnik. Veliko časa boste posvečali sebi in lastnemu zdravju. Zdrav način življenje poleg uravnovešene prehrane priporoča dovolj gibanja. V ljubezni boste iskali svojo resnico in uživali v romantiki.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)
Poslovni uspehi se bodo vrstili. Notranja občutljivost bo posledica stresa. V vaše življenje bodo prišli ljudje, kateri vas bodo v osnovi osrečili. Vzemite si čas zase in se sprostite. Koristne učinke bo imela romantična večerja v dvoje. Izpovejte svoje notranje občutke.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)
Svoje mnenje boste izoblikovali na odločen način. Duh prijateljstva bo tisti, ki vam bo podaril upanje. Hrepeneli boste po novih izzivih. Do njih boste prišli postopoma in korak za korakom. Vsekakor bo modro, da si zapisujete svoje občutke. sprostila in z novo energijo vas bo napolnila narava.

Strelec

(23.11. – 21.12.)
Odkrivali boste razsežnosti duhovnosti. Svoja stališča boste morali definirati odločno. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja. Sreča se bo okrepila v ljubezni. Postali boste bolj čustveni in znali boste opazovati malenkosti. Ne spreglejte smerokazov na delovnem mestu.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)
Počasi in vztrajno boste sledili zastavljenim ciljem. Pomembno bo, da boste znali opazovati. Osebna nasprotnega spola vam bo naklonjena in signali se bodo povečali. Valentinovo je priložnost za nova poznanstva. Z dodatno energijo vas bo napolnila glasba in ples. Veselje bo balzam za dušo.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)
Varovati se boste morali napačnih finančnih odločitev. Spremljal vas bo čustveni nemir. Teden v katerem se boste učili diplomacije. Vsekakor bodo vrata sreče odpirali pogovori. Določene reči se bodo zaključile in svež veter vam bo dal elana in dodatne motivacije za sprejemanje sprememb.

Ribi

(19.02 – 20.03.)
Pluli boste po valovitem morju čustvenosti. Na poslovnem področju se vam obetajo novosti. Našli boste svojo srečo in sledili skritim sanjam v osebnem razvoju. Največ časa boste namenili raziskovanju tistega, kar vas veseli. Samota vam ne bo tuja in vendarle vas bodo osvobodili pogovori.