Saturday, May 4, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Tedenski horoskop od 1. do 7. februarja 2010

By 0 342 Views

Oven

(21.03. – 20.04.)


Polna Luna (30. januar) prinaša v začrtani vsakdan veliko svežine in novosti. Zdrava mera previdnosti ne bo odveč v ljubezni. V življenju je že tako, da ne more biti vse po vaše. Temeljit premislek pričara novo in svežo energijo. Sprostili se boste v pogledu službe.

Bik

(21.04. – 20.05.)

Zelo dejavni boste v pogledu komunikacije. Spoznali boste nove oblike učenje in pridobili različne informacije. Drugim boste radi pomagali z praktičnimi nasveti. Na delovnem mestu boste z eno besedo blesteli. Imeli boste nove projekte. Srečno roko bo razbrati tudi pri nakupovanju.

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Razrešiti boste morali nekaj, kar je vezano na preteklost. Vsekakor ne boste smeli iskati bližnjic. Pričakovati je, da vas bo označevala ustvarjalna energija in da boste zadevam v celoti kos. Sreča v ljubezni bo posledica trdega dela preteklosti. Svojih občutkov ne ignorirajte, ampak jih izražajte.

Rak

(21.06. – 22.07.)

Označevalo vas bo delo in delavne obveznosti. V tišini boste dobili odgovore na svoja vprašanja. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi. Razbrati bo potrebno, kdo vašo pomoč potrebuje in kdo ne. V ljubezni bo več nenavadnosti in svoje prave občutke zadržujete zase.

Lev

(23.07. – 22.08.)

Ne boste smeli dvomiti in si ustvarjati dvojnosti. Čustveno neravnovesje bo posledica stresa. Bolje bo, da se boste umirili in razmislili, kaj vas veseli. Konec januarja ste naredili zaključke in tisto, kar je bilo neuporabno bo odšlo. Moč ljubezni prinaša prijetnosti in povečano radost.

Devica

(23.08. – 22.09.)

Najbolj srečni boste v pogledu denarja. Našli boste poti do skritih znanj in tako napredovali. Prav gotovo bo čas namenjen, da naredite zaključke. Sprostila vas bo narava in sveži zrak. Vsekakor boste blesteli v vseh oblikah komunikacije. Najbolj skrivnostni boste v ljubezni – kaže se novost.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Izpolnjenost boste našli, ko boste na morebitne probleme pogledali iz svetlega zornega kota. Odgovornost na delovnem mestu bo velika. Izoblikovali boste dobra pogajalska izhodišča. Drobni premiki v ljubezni vam bodo vlivali zaupanje in dokazali pravilnost vaših odločitev.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Imeli boste možnost in se odpravili na neko pot. Globoko v sebi najdete moč in oporo. Spremljala vas bodo skrita znanja, ki bodo vezana na svet duhovnosti in ezoteričnih zakonitosti. Pričakovati je, da se bodo točke usode obrnile v vašo korist. Prvi dnevi februarja prinašajo spontane pogovore.

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Zrno modrosti boste držali v svoji dlani. Narediti boste morali določen prerez in doreči bobu bob. Če boste le želeli boste našli upanje in vero. Na delovnem mestu sledi odločitev. Pri tem poslušajte razum. Glas srca je tisti, ki vam bo pomagal v ljubezni. Vrstili se bodo uspehi.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Uspelo vam bo živeti lastne sanje. Na področju denarja bo bučno in zanimivo. Štele bodo izključno modre odločitve. Pričakovati je tudi nekaj novosti in zdelo se bo, da se staro zaključuje. Klic narave bo naravni eliksir in sprostitev. Bodite tudi telesno aktivni in se veselite zime.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

Notranji nemir se bo ojačal. Najbolj težko bo tedaj, ko ne bo vse po vaše. Skozi pogovor boste uvideli, kaj morate še spremeniti. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo ogledalo. Skozi njihovo pomočjo boste lahko rasli, tako na osebni, kot duhovni ravni.

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Zaupanje bo tisto, ki prinaša veselje in skladnost. Nadaljevalo se bo obdobje kreativnosti in navdiha. Seveda boste morali biti odločni v službi. Prava priložnost prihaja kmalu. V ljubezni bo občutiti romantiko in povečano čustveno skladnost. Sreča vas čaka v pogledu denarja. Srečen dan: četrtek.

Horoskop za vas pripravlja horarni astrolog Tadej Šink. Obiščite ga na spletni strani www.tadej-sink.si

 

Sorodni članki: