Sunday, May 5, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Tedenski horoskop od 25. do 31. januarja 2010

By 0 433 Views

Oven

(21.03. – 20.04.)
Izvedeli boste pozitivno novico. Na delovnem mestu bo zelo pesto in zanimivo. Kljub temu se boste morali varovati trme. Odlične iztočnice bo razbrati v ljubezni. Zvezdni ples bodo plesali samski predstavniki in vezani se prilagodite zahtevam srčnega izvoljence. Vabile vas bodo zimske radosti!


Bik

(21.04. – 20.05.)
Narava vam bo pričarala neko čarobnost. Blesteli boste v komunikaciji in se pridno učili. Pozitivno je, da boste našli paleto delavnih izzivov in tako odšli pogumno naprej. Samozavest bo adut, ki ga boste lahko potegnili iz rokava. Notranji nemir premagate z fizično aktivnostjo. Srečen dan: nedelja.

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)
Reševali boste nekaj, kar je vezano na preteklost. Po drugi strani bo to možnost, da razčistite, kaj vas moti in kje se morate spremeniti. Fizična aktivnost naj bo zmerna. Telesu po potrebi dovajate dovolj vitaminov in mineralov. Na razpotjih duhovnosti boste dosegli nove razsežnosti bivanja.

Rak

(21.06. – 22.07.)
Pozitivno boste delovali v širši skupini ljudi. Imeli boste zanimive predloge, kateri bodo upoštevani. Na delovnem mestu bo nekaj več nemira in pomembno bo, da verjamete vase. Finančno stanje bo podobno gugalnici. Pretirane obremenitve in krizni okrepi so zaenkrat nepotrebni.

Lev

(23.07. – 22.08.)
Vaše razpoloženje bo odvisno od čustvenih vzgibov. Naredili boste veliko korakov naprej. Približali se boste ljudem in razbrati je, da boste na delovnem mestu blesteli. Označevala vas bo trma in omenjeno bo občutil srčni izvoljenec. Koristili vam bodo prijateljevi namigi.

Devica

(23.08. – 22.09.)
Zimska narava vas bo sprostila. Pridobili boste novo delavno nalogo in izdelati bo potrebno načrt. V ljubezni bo nekoliko bolj nenavadno in označevala vas bo romantika. V kolikor ste še samski v kratkem pričakujete povabilo prijetne osebe. Ugoden teden bo tudi za učenje in za pridobivanje znanja.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)
Imeli boste polne roke dela in delavnih obveznosti. Jasno je, da boste pri tem uspešni in to bo občutiti predvsem finančno. Lotiti se boste morali sinteze in popaziti na zdrav način prehranjevanja. Vsekakor bo dobro, da telesu v naravni obliki dovajate vitamine. In varujte se stresa!

 

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)
Kreativno izražanje bo tisto, katero vam bo dalo krila. Pričakovati je, da vas bo v tem tednu spremlja sreča in obilica ugodnosti. Srečno roko boste imeli tudi pri nakupih. V ljubezni bo vladalo ravnovesje in vajeti usode boste znali povleči tako, da imate koristi. Obudili boste znanja duhovnosti.

Strelec

(23.11. – 21.12.)
Najbolje se boste počutili doma in naredili prerez. Narava bo vaša učiteljica in privlačili vas bodo tudi adrenalinski športi. Vsekakor se bodo zadeve v službi obrnile v vašo korist. Pri denarju bo vladalo ravnovesje in tako boste lahko varčevali. Srečen dan: ponedeljek.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)
Srce vam bo pripovedovalo zgodbo o življenju. Tako boste našli svojo muzo in ustvarjali. Označeval vas bo notranji nemir in tako boste morali najti tehnike sproščanja. Pred problemi ne boste smeli bežati, ampak jih boste morali aktivno reševati. Združili boste svoje znanje in modrost.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)
Razmišljali boste o tistem, kar odstopa in se pilili v intelektualnem iskanju. Čas bo ugoden za pisanje občutkov in morda boste delovali nekoliko nezbrano. Dobro se bo umiriti in v miru ločevati zrno od plevel. Jasno je, da bodo v vaše življenje prihajali ljudje, ki vas bodo osrečili.

Ribi

(19.02 – 20.03.)
Raziskovali boste svojo preteklost in vendarle morate narediti prerez in tako ugotoviti, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar vas bremeni. Ne iščite lažjih poti – čas je v osnovi zelo srečen. Končno boste našli lastno zadovoljstvo in zasijali s talenti, ki so vam dani. Odprle se vam bodo nove poti in številčne priložnosti.

Horoskop za vas pripravlja horarni astrolog Tadej Šink. Obiščite ga na spletni strani www.tadej-sink.si

 

Sorodni članki: