Monday, July 15, 2024
31 maja, 2019

TEGA PRI SVOJEM MOŠKEM NE BOSTE NIKOLI SPREMENILE

By 0 1297 Views

Ali vaš moški ni čisto tak, kot bi si ga želele? Seveda ga ljubite z vsem srcem, a vas vsake toliko časa zmoti ena in ista stvar? ”Napaka”, ki je on ne želi videti, ko ga z njo soočite. Pa veste, da najverjetneje sploh ne ve, o čem govorite? Njegove navade so del njega in težko se jih boste rešile. Preberite, česa se ne boste mogle znebiti ne glede na to, koliko se trudite.


 

Svojega moškega ne morete spremeniti, to vam je sedaj že najbrž jasno. Mogoče ste spremenile kakšno malenkost pri njem, mogoče je ”napako”, ki vas moti, sprevidel in popravil celo sam. So pa navade, ki so v moške temeljito zakoreninjene in najbolje je, da jih pustite pri miru. Če vam gredo tako na živce, da s takšnim moškim ne zdržite, raje odidite.

  1. Pripadnost prijateljem. Tega zagotovo ne boste spremenile. Moško prijateljstvo je od ženskega drugačno v več pogledih in eden od teh je lojalnost. Prijatelji so obstajali že, ko vas v njegovem življenju še ni bilo in verjemite, da ga velikokrat poznajo celo bolje od vas. Pustite jih pri miru, ker se prijateljev ne bo znebil. Kvečjemu ste lahko samo na izgubi vi.

 

  1. Oblačenje. Lahko mu seveda kupujete oblačila in prikrito spreminjate njegov stil, a vedno bo najraje oblečen v tisto, v čemer se počuti udobno. Verjetno ste opazile, da ves čas nosi iste majice. Da, to so njegove najljubše majice in ne glede na njihovo zbledelost se jih ne bo znebil. Takšna majica je lahko vsa luknjasta, pa jo bo še zmeraj najraje obleke.

 

  1. To je moški, ki se mu enostavno ne ljubi. Ne ljubi se mu ločevati smeti, ločevati črnega in belega perila, za sabo ne spusti straniščne školjke, ne pomije kozarca. Verjetno veste, kam ciljamo in veste, kako dolg je seznam opravil, ki jih ne mara. Pa ne, da bi šlo za resnična opravila. Njemu se enostavno ne da. Ne slepite se, da bo sčasoma boljše. Z leti se bo takemu moškemu ljubilo še manj. Če vas spravlja ob živce, pa nič ne de. Njemu ni mar niti za srečno življenje.

 

  1. Ženskar. Moški so po naravi lovci in uživajo tudi v lovu za ženskami. Tako je tudi ulovil vas, kajne? Če je vaš moški naravni lovec, mu tega ne morete zameriti. Če pa začne loviti tudi druge ženske, pa je druga zgodba. V tem primeru postavite meje – če njegovega vedenje ne morete spremeniti, z njim nimate več kaj početi.
Kategorija:   cool, Nasveti