Saturday, June 15, 2024
13 junija, 2012

TENA Lady Naj vas ne ovirajo težave z mehurjem!

By 0 729 Views


Štiri običajne oblike težav z nadzorovanjem praznjenja mehurja

www.SlikoMat.comPri stresni inkontinenci pride do nenadnega uhajanja urina ob smejanju, kašljanju, kihanju ali ob telesni aktivnosti. Najpogostejši krivec so oslabljene mišice medeničnega dna. Mišice medeničnega dna se lahko raztegnejo in oslabijo pri porodu. Tudi prekomerna telesna teža ali menopavza sta lahko zrok težav pa tudi poškodbe živčevja, določena zdravila, zaprtje in vnetja sečil.

O urgentni inkontinenci govorimo ko začutimo nenadno in močno potrebo po uriniranju, kljub našim naporom nam urina ne uspe zadržati.

Pretočna inkontinenca – mehur se ne more popolnoma izprazniti, zato se urin nabira ter izteka v drobnem curku.  Pogosto imamo lahko znake tipične za več kot eno samo vrsto težav in takrat govorimo o mešani inkontinenci.

V primeru takih težav vam svetujemo, da se pogovorite z zdravnikom.

 

Zakaj v primeru težav z oslabljenim mehurjem izbrati pripomočke TENA Lady namesto običajnih ščitnikov perila in vložkov?

 

  • zadržijo urin v notranjosti, zato zagotavljajo večjo suhost in s tem zdravo kožo.
  • preprečujejo neprijeten vonj

Izdelki TENA Lady vsebujejo Odour controlTM, ki preprečuje nastanek neprijetnega vonja, ki se pri navadnih vložkih hitro razvije. Novo vpojno jedro z Odour controlTM ohranja zmanjšano pH vrednost, kar zavre razkroj urina in s tem razvoj neprijetnih vonjav.

  • zagotavljajo hitrejše vpijanje

Edinstven QuickDry vrhnji sloj (v Lady Mini in Lady Mini Plus predlogah) omogoča izredno hitro vpijanje in izjemno suhost. Ostanejo štirikrat bolj suhi od običajnih ženskih vložkov.

Predloge TENA Lady so posebej oblikovane za težave z mehurjem.

Pri ljudeh, ki so inkontinentni, se pojavi strah pred neprijetnim vonjem, želja po diskretnosti, ohranjanju dostojanstva … Izdelki TENA poskušajo ugoditi tudi tem potrebam.

Izdelke TENA lahko dobite v lekarnah, specializiranih prodajalnah, v nekaterih hipermarketih in drogerijah. Lahko jih kupite, če pa zdravnik oceni stanje težav z uhajanjem urina kot resnejše vam bo izdelke predpisal na naročilnico za tehnični pripomoček (v breme ZZZS). Zato se v primeru težav z oslabljenim mehurjem pogovorite z zdravnikom. Medtem pa je za lajšanje težav najboljša rešitev TENA.

S pomočjo TENA Lady se lahko sprostite. TENA Lady predloge so tako diskretne kot higienski vložki, vendar so narejeni posebej za težave z oslabljenih mehurjem. TENA Lady predloge vam omogočajo samozavestno in normalno življenje.  

www.SlikoMat.com NAROČITE BREZPLAČNI VZOREC   Kliknite tukaj   

 

 

 

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Zdravje lahko okrepite z gledanjem komedij

13 junija, 2012 0