Monday, July 15, 2024
17 avgusta, 2022

Ti dve astrološki znamenji imata danes zelo slab dan

By 0 1098 Views

Življenje je sestavljeno iz vzponov in padcev. Vsakdo od nas ima v določenem obdobju veliko sreče, drugič nekoliko manj, tretjič sploh ne. V tretjo kategorijo na današnji dan spadata spodnji astrološki znamenji, pravi astrologija. Upamo, da se čimprej poberete, sestavite skupaj in z dvignjeno glavo stopite novim izzivom naproti.


Dvojčka

Če ste rojeni v tem znamenju, potem najbrž veste, da nimate veliko takšnih dni, kot je današnji. Pravzaprav se vam ne bo zgodilo nič slabega, le vaša glava in um vam bosta nekoliko ponagajala. Zagotovo niste tip človeka, ki preveč sanjari, se izgublja v lastnih mislih in oddaljenih spominov. Danes pa se vam bo zgodilo prav to. Ujeli se boste v ponavljajoče slabe spomine o dogodkih, ki so se vam lahko pripetili tudi leta nazaj. Pa naj bo to nesrečna romanca, strašni karierni neuspeh, družinski spor … Vi že veste, kaj je. Naj vam to ne uniči tedna, ampak vzemite to kot opomnik, da morate živeti v sedanjosti, ne v preteklosti.

 

Devica

Danes imate slab dan predvsem zato, ker ste si sami tako postlali. Že nekaj časa ste zelo utrujeni in se zaradi tega nenehno smilite sami sebi, hkrati pa nič ne storite, da bi si opomogli in se napolnili s svežo energijo. Ker se čemernost nabira v vas že nekaj časa, je možno, da bo vse skupaj danes izbruhnilo in vam uničilo dan. Vendar glavo pokonci, vse se da urediti z nekaj pozitivne energije.

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Zakaj potrebujemo delovne puloverje?

6 septembra, 2022 0