Thursday, May 23, 2024
13 junija, 2022

To je vprašanje, ki razdvoji ogromno parov

By 0 1405 Views

Kako dobro v resnici poznate svojega partnerja? Če še nista dolgo časa skupaj, boste presenečeni, kako malo v resnici vesta drug o drugem, čeprav vas občutek zaljubljenosti prepričuje, da se poznata že od nekdaj. Preden se vajina zveza spremeni v nekaj resnega, si morata nujno zastaviti spodnje vprašanje. Tako bosta preverila, ali sta v resnici sploh kompatibilna in če lahko v prihodnosti na dolgi rok uspešno funkcionirata skupaj.


Kakšno je tvoje mnenje o [vstavite nekaj neprijetnega]?

Povprašate lahko o mnenju glede česarkoli, predvsem pa glede stvari, ki jih vi ne marate. Tako boste hitro videli, če se je sploh še smiselno truditi za ta odnos. Če na primer ne marate kajenja, vprašajte svojo simpatijo, kaj si misli o kajenju. Lahko vprašate tudi po mnenju o živalih, nevarnih športih, avtomobilih in tako dalje. Seveda se zavedajte, da vsak razmišlja malenkost drugače in če ima nekdo drugačno mnenje od vašega, to še ne pomeni, da nista za skupaj.

Najbolj pomembno od vsega je, da se pogovarjata. Četudi se ne strinjata v vsem (to je povsem normalno), morata najti skupni jezik in odprto komunikacijo.

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Ti dve astrološki znamenji imata danes zelo slab dan

17 avgusta, 2022 0