Friday, July 19, 2024
21 februarja, 2022

To so malenkosti, ki bodo poskrbele za odlično vzdušje v vašem domu

By 0 638 Views
Dom ni pravi dom, če v njem ni prijetnega, toplega vzdušja. Kaj storiti, da se boste doma skupaj s svojo družino počutili karseda domače in sproščeno? V resnici so pomembne malenkosti. Malenkosti, ki vam bodo spremenile življenje in vas povezale kot družino.
Najdite svoj vonj

Vsak dom ima svoj značilen vonj. Veste, kakšen je vaš? To lahko dosežemo s svečami z različnimi vonji ali pa z eteričnimi olji. Kakšen vonj bomo izbrali, je odvisno od našega okusa in preferenc.


Rastline

Rastline delajo čudeže. Naravna lepota je odličen izgovor, da si privoščimo pavzo po napornem vsakdanu. Sveže rože in ostalo zelenje nam v domovanje prinese kanček zunanjega sveta in polepša sobo. Obenem pa prostoru dodajo tudi barvo.

Svetloba

Svetloba in luči so najbolj preprost način, da ustvarimo atmosfero v sobi. Najbolje, da uporabimo kar utripajoče luči, ki prostoru dajo pridih magičnosti. Še bolje pa je, da si najdete luči, katerih jakost lahko uravnavate. Včasih se kak večer počutite tako, da bi bili raje v zatemnjenem prostoru ob skodelici vroče čokolade in dobri seriji. Včasih si želite zelo svetel prostor, ki vas razvedri. Poskrbite za to, da boste jakost svetlobe lahko spreminjali glede na vaše razpoloženje.

 

Kategorija:   ostalo, Urejanje doma