Wednesday, July 17, 2024

Čeprav se mame samohranilke običajno želijo v polni meri posvetiti otroku, potrebujejo nekaj svežine tudi v svojem življenju. Naj gre za resno razmerje ali ne – ko otrok malce zraste, je pripravljen sprejeti dejstvo, da ga mama ne bo imela nič manj rada, če bo v njuno življenje vstopil moški. A, drage mame, vedeti morate, da vsi tipi moških na takšno življenje niso primerni.


 

MOŠKI, KI GA ZANIMA SAMO DENAR

Moški, ki ves čas razmišlja o različnih znamkah oblačil, avtomobilov, ur in podobnih modnih dodatkih, ob otroku ne bo dolgo zdržal. Ne zaveda se, kaj pomeni odrekanje in ni primeren sopotnik mame samohranilke. Tak moški ni nujno bogat, lahko je tudi izredno skopuški.

MOŠKI, KI GA ZANIMA POLNO NOČNO ŽIVLJENJE

Čeprav se mogoče že dolgo niste sprostile in zabavale vso noč, to ni moški, ki ga želite ob sebi in svojem otroku. Iz piva na pivo, iz gostilne v gostilno, in to vsak dan in vsak vikend. Pazite, če najdete takšnega zabavljača, saj se niso vsi pripravljeni spremeniti.

MOŠKI, KI IMA ZA SABO KUP LOČITEV IN OTROKE

Čeprav se zdi, da vas bo tak moški razumel, lahko dokaj hitro svoje breme prenese na vas, sploh, če še njegova ločitev ni dokončna. Pustite, da reši, kar mora, preden se z njim preveč zapletete.

MOŠKI, KI NIKOLI NE UTIHNE

Takšnega moškega bo otrok verjetno kar hitro vzljubil, a ne pozabite, da ste pomembni tudi vi. Se vam res ljubi dneve in noči poslušati o celo njemu nepomembnih rečeh? Kot mama potrebujete tudi malce tišine in miru. Prav tako bo vam tak moški verjetno obljubljal razumevanje in vse na svetu, ob ključnih trenutkih pa pobegnil.

 

A. L.

Kategorija:   Nasveti, Starševstvo