Wednesday, February 28, 2024
16 novembra, 2012

Tudi z malo truda lahko dekle popeljete do vrhunca

By 0 889 Views

Zanemarimo malenkost, da živimo v svetu, ki je obseden z videzom, dietami, oblačenjem, seksom…


Moški, ali ste preveč leni da bi lahko svoje dekle ali ženo pripeljali do večkratnih zaporednih orgazmov vsakič ko si to zaželi? Ali vam živce nažira besedičenje, da nikdar ne pomislite na njene potrebe? Vam je dovolj, da vam neprestano prigovarja, da ji ne namenjate dovolj pozornosti, kljub temu, da ste se pravkar dve uri pripravljali pogoje za vroč seks?

V kolikor je vaš odgovor pritrdilen vsaj na eno vprašanje, preberite naslednje vrstice. Imamo dobro in slabo novico.

Slaba je, da se njenih zahtev po orgazmu ne boste nikoli rešili in s tem se morate sprijazniti. Dobra novica je, da ženski orgazem ni tako skrivnosten in mističen kot ga želijo prikazati dekleta. Za napredek je dovolj že naslednjih pet korakov.

Izkažite svojo ljubezen

Ta taktika se pogovorno imenuje tudi ‘delajte se, da vam veliko pomeni’. Povejte ji, da je vaša največja želja uživati v njenem orgazmu.

Zapeljite jo s provokativnimi besedami

Začnite z nečim podobnim: »Si za zabavo v troje?« Še preden na brezobzirno in drzno vprašanje popolnoma znori, ji predstavite vašega soborca: »Živijo, tole je Bunny, skrajni čas je, da se spoznata.«

Pomagajte ji premagati vsak sum

Dekle vas bo zasulo s številnimi vprašanji. »Če mi podariš Bunnyija, potem tebe ne potrebujem! Tega nikoli nisem videla.« V mnogih primerih je drug odgovor navadna laž. Situacija je takšna kot je, dajte ji nekaj minut, da se z napravico spozna in se z njo zaigra na enak način, kot se vi igrate z njenimi občutki.

Kupite pravo napravico

V vsakem odnosu pride do situacije, ko si partnerja zaupata vsaj del svojih spolnih fantazij. Enako je s smelostjo erotičnih pripomočkov. Ko vam zaupa svoj okus, pojdite v nabavo. V kolikor je dotična dama ljubiteljica klitorisnega orgazma, zagotovo ne morete zgrešiti. Če preferira G-točko, kupite igračko za stimuliranje G-točke. V kolikor želi enega izmed orgazmov, ki ji ga lahko nudi samo drag nakit in fensi večerje, vam žal ne moremo pomagati.

Prihranite denar

Prepričajte se ali je zanjo, kot samozavestno žensko pomembno, da si igračke kupuje sama. Stroške pa si lahko tudi razdelita.

Zapomnite si, pravica do ležanja na svoji polovici postelje in smrčanje dokler se ona zabava z novimi igračkami, je temeljna človekova pravica, ki jo vam ne more vzeti nihče.

Kategorija:   Nasveti, Novice