Wednesday, February 28, 2024

Kot je znano, je policija včeraj v stanovanju 41-letnega Michaela Devlina blizu St. Louisa v ZDA odkrila dva dečka, in sicer 15-letnega Shawna Hornbeca, ki so ga pogrešali od leta 2002, in 13-letnega Bena Ownbyja, ki je izginil prejšnji ponedeljek.


Shawnova mati je po odkritju dejala, da je njen sin dobrega zdravja in da je bila njegova prva želja jesti v McDonaldsu. Dodala je, da je Shawna spoznala takoj, ko ga je videla, čeprav je zelo zrastel in se precej spremenil.

Zdaj, je poudarila, bodo najprej šli po nakupih oblačil zanj. Shawn na tiskovni konferenci ni govoril, je pa bil ob svoji družini videti zadovoljen. Njegova mati in oče sta, potem ko je izginil, ustanovila fundacijo za pomoč staršem pogrešanih otrok.

Policija je Devlina izsledila, ko je na nekem parkirišču opazila njegov avtomobil, ki je ustrezal opisu avtomobila na prizorišču izginotja 13-letnega Bena prejšnji ponedeljek. To izginotje je sprožilo obsežno policijsko akcijo, ki je pripeljala do Devlinovega stanovanja.

Sosedje niso posumili
Sosedje Michaela Devlina, zaposlenega v trgovini pic in občasnega pogrebnika, so bili prepričani, da sta dečka njegova sinova. Eden izmed njih je dejal, da v stanovanju ni bilo ničesar sumljivega, okna v otroški spalnici celo niso imela zaves. Razlog ugrabitve še ni znan.

 

Kategorija:   Novice, zdravje