Monday, April 22, 2024
19 oktobra, 2022 SPONZORIRANA OBJAVA

Ujemite čudovite posnetke z Galaxy A23 5G!

By 0 968 Views

Minimalistična oblika, neverjetna zmogljivost in utra širokokotna kamera odlikujejo nov pametni telefon Galaxy A23 5G. Ta je več kot primeren spremljevalec na jesenskih izletih, na katerih nas ob povratku domov te dni pogosto ujame tema. Poskrbel bo za bolj tekoče posnetke dogajanja in zabeležil najmanjše podrobnosti tudi ob slabši svetlobi v zgodnjih jutranjih in poznih večernih urah. Več kot idealno 5 MP ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo. Z vaših pohodov se boste torej vrnili ne samo z lepimi spomini, ampak tudi s kopico odličnih fotografij. Izlet pa boste lahko dodatno popestrili z dobro glasbo, ki jo boste lahko s svojega pametnega telefona hkrati predvajali na svoje in sopotnikove slušalke.


A kot Awsome, še en telefon izjemne A serije

Podatkovno omrežje nove generacije z močjo hitrosti 5G bo spremenilo vaš način doživljanja in deljenja vsebin – od brezhibnega igranja iger in pretakanja vsebin do izjemno hitre souporabe in prenosa. Galaxy A23 5G ponuja moč platforme Snapdragon® in do 4 GB RAM-a za hitro in učinkovito delovanje ne glede na nalogo. Na voljo vam je najmanj 64 GB prostora, ki ga boste lahko še dodatno razširili s spominsko kartico. S seboj na pot boste torej lahko vzeli prav vse najljubše skladbe in ostale vsebine.

16,8-centimetrski (6,6”) brezkončni V zaslon Galaxy A23 5G telefona vam omogoča več prostora, v katerem lahko vidite in naredite več. S FHD+ tehnologijo in stopnjo osveževanja 120 Hz bo vsakdanja vsebina videti bolj tekoče in ostrejše. Z zmogljivo 5.000 mAh baterijo pa boste lahko brez skrbi tudi, ko se boste na pot zamudili nekoliko dlje kot predvideno.

Galaxy A23 ima na zadnji strani štiri kamere. Jasnejše posnetke boste lahko ujeli s 50-MP OIS kamero,  svoj kot gledanja razširili z ultraširokokotno kamero, prilagodili fokus z globinsko kamero in se približali podrobnostim z mikro kamero. Vaši posnetki bodo bolj tekoči tudi, ko jih boste skušali narediti med premikanjem. S sprednjo 8-MPkamero pa boste lahko posneli čudovite selfije na vrhu katere od gora.

Ambient Edge oblika Galaxy A23 5G telefona poveže kamero z mat zaključkom na hrbtni strani za prepoznaven videz. Telefon je uporabnikom na voljo je v črni, beli in svetlo modri barvi. Izbrali boste seveda tisto, ki se bo najbolje ujemala z vašim stilom.

Prav tako izjemna Galaxy A53 in Galaxy A33

A serija poleg Galaxy A23 5G ponuja še druge izjemne naprave. Naj vam predstavimo sicer nekoliko starejša, a še zmogljivejša brata Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G.

 16,5 centimetrov (6,5 palcev) velik zaslon pri Galaxy A53 5G in 16,25 centimetrov (6,4 palcev) pri Galaxy A33 5Gponujata različno frekvenco osveževanja, oba pa imata Super AMOLED zaslon. Za nemoteno delovanje telefona skrbi trpežna baterija, ki vam bo služila kar dva dni. Opremljen je z možnostjo 25-vatnega super hitrega polnjenja in tako je hitro pripravljen na nadaljnjo uporabo, tudi če se baterija izprazni.

Zmogljiv in popolnoma nov 5nm procesor z umetno inteligenco omogoča, da je tudi vsaka slika videti odlično. Sistem štirih kamer pri Galaxy A53 5G ima OIS kamero, 64 MP in tehnologijo VDIS, ki vsakokrat posname jasne in ostre posnetke. Za selfije pa skrbi sprednja kamera z visoko ločljivostjo 32 MP. Več načinov fotografiranja omogoča različne pristope. Na voljo je tudi več načinov, ki omogočajo veliko možnosti za vrhunske posnetke: »Zabava« (Fun mode), »Preoblikovanje fotografij« (Photo Remaster) in »Brisanje predmetov« (Object eraser). Vse to bo poudarilo vaše fotografije in jih uredile za objavo, da bodo primerne za delitev z vsemi vašimi sledilci in prijatelji.

Svojega spremljevalca boste z veseljem pokazali tudi drugim. Tanek okvir naprave ustvarja gladek in eleganten videz, zasnova Ambient Edge pa fotoaparat brezhibno združuje z ohišjem telefona. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G imata trpežno Corning® Gorilla® Glass 5 steklo ter sta odporna na vodo in prah po standardu IP67. Vaše preživljanje prostega časa ob vodi resnično poletno in brez skrbi.

Knox poskrbi za popolno zaščito vaših podatkov

Že od začetka je v programsko in strojno opremo pametnih telefonov Samsung vgrajen Samsung Knox sistem, ki telefon varuje od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh varuje najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami. Zaščitite svoje osebne fotografije, video posnetke, datoteke, aplikacije in podatke v varni mapi s Samsung Knox varnostno platformo vojaškega razreda, ki ščiti vaše podatke pred zlonamernimi napadi. Dodajte geslo ali prstni odtis, da imate samo vi dostop do podatkov. Ta pametni telefon boste torej brez skrbi vzeli s seboj povsod, tudi če imate na njem shranjene pomembne podatke.

Ustvarite spomine s telefoni A serije. Dodatne informacije o njih najdete lahko najdete na spletni strani podjetja Samsung.

Kategorija:   cool
Naslednji prispevek

Delovne jakne

9 decembra, 2022 0