Monday, May 20, 2024

Vsak človek ima svojo šibko točko, pri kateri se mu zatresejo kolena in se ji ne more upreti. Moj oče, čeprav zdravnik po poklicu, se ni znal upreti alkoholu, zelo mlad je izpral svoji ledvici v straniščno školjko in prehitro umrl. Čeprav alkoholik, me je obvaroval njegove odvisnosti, raje me je učil in uvajal v zapeljevanje deklet. Že zelo mladega me je vpisal v plesni tečaj in kljub temu, da sem bil na začetku v razredu glavna tarča posmeha, so se v zadnjem razredu osnovne šole že pričeli pojavljati pozitivni rezultati in pravilnost očetove odločitve, saj sem zaradi svojega znanja plesa imel čast plesati z najlepšimi puncami na šoli. Na gimnaziji je bilo še veliko bolje, saj sem kmalu postal najbolj priljubljeni dijak, tako med učitelji kot pri učenkah. Še več o meni pa boste lahko prebirali v Erotičnem dnevniku Johna Deera.


Verjetno ste uganili, da je moja šibka točka zvestoba enemu dekletu ali ženski. In pri tem zelo uživam, kakor uživa alkoholik ob polni steklenici piva ali kadilec s cigareto v ustih.

Šaljive, žgečkljive zgodbice, ki se bodo vrstile v kronološkem zaporedju posameznih dogodivščin nekje od končane mature pa do današnjih dni, bodo izhajale pod naslovom Erotični dnevnik Johna Deera. V začetku bodo zgodbice skromnejše, kot je bil skromnejši seks, nato pa se bodo stopnjevale do pravega seksa, prepletenega z domišljijo, ljubeznijo in izkušnjami. Zgodbice bodo objavljene tedensko, želim pa si, da bi vas branje sprostilo, privabilo nasmešek na obraz in predvsem zabavalo v teh temnih, dolgočasnih jesenskih in zimskih večerih.

Kategorija:   Erotični dnevnik
Naslednji prispevek

2. erotična zgodbica: Marija

13 junija, 2012 0