Saturday, July 20, 2024

29-letna učiteljica iz Velike Britanije se je znašla pred sodiščem, potem ko je v javnost prišla informacija, da je imela dve leti razmerje s svojim učencem, zdaj 18-letnim fantom.


Jenine Saville-King naj bi svojega učenca redno vabila k sebi domov, medtem ko je bil njen mož v službi. Učiteljica in učenec naj bi imela spolne odnose tudi, ko je bila Saville-Kingova visoko noseča z moževim otrokom in le nekaj dni pred porodom. Par si je sprva samo dopisoval s kratkimi telefonskimi sporočili in preko elektronske pošte, kar pa je sčasoma preraslo v seksualno razmerje.

Najstnik je pred sodiščem povedal, da ga je učiteljica na začetku večkrat peljala na samotno parkirišče, kjer sta se sprva le pogovarjala. Po nekaj srečanjih pa sta se tam tudi prvič poljubila. Pozneje je učiteljica učenca povabila k sebi domov, kjer sta se sprva le poljubljala in objemala, pozneje pa sta se večkrat predala tudi spolnosti. „Ljubila sva se več stokrat,“ je povedal mladenič. Najstnik je tudi pojasnil, da Saville-Kingova ni hotela imeti spolnih odnosov z njim, dokler ni bil star 16 let, tako sta se prvič ljubila kmalu po njegovem 16. rojstnem dnevu novembra 2005.

Učiteljica mu je za nosečnost povedala januarja 2006 in mu zatrdila, da otrok ni njegov. Vendar pa očetovstvo ni jasno, saj par ni uporabljal zaščite, poleg tega pa se datum rojstva otroka ujema s prvim spolnim odnosom neobičajnega para. Razmerje se je nadaljevalo tudi v času učiteljičine porodniške, vendar pa je Jenine takrat učencu večkrat dejala, da morata končati, saj ni prav, kar počneta.

Jenine Saville-King pa navedbe najstnika zanika in pravi, da je fanta večkrat peljala v šolo ali domov, vendar pa z njim nikoli ni imela spolnih odnosov. Fant pa njuno razmerje dokazuje s fotografijo, na kateri sta se skupaj slikala.

Vir: 24ur 

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

Skrivnostna smrt novorojenčkov v Sarajevu

13 junija, 2012 0