Saturday, June 22, 2024
Žal v naši organizaciji nimamo človeka, ki bi se ukvarjal le z odnosi z javnostmi in bi tako med drugim skrbel tudi za obveščanje novinarjev. Zato ne zamerite, če ne znamo napisati kvalitetnega sporočila za javnost!
 
Vsi se namreč ukvarjamo s pripravo kvalitetnih in prijetnih športnih aktivnosti za otroke in starše. To pa znamo, zato vas vabimo, da nas pridete pogledat… V Zavodu G-rega pripravljamo zaključno prireditev za otroke in njihove starše, ki se družijo z nami v okviru športnih in animacijskih aktivnosti "G-rega".


Na prireditvi, ki bo v PONEDELJEK, 21.5., od 17.ure naprej, se nadejamo obiska preko 500 otrok ter vsaj še enkrat toliko njihovih staršev, naš namen pa je pripraviti prijeten in zabaven družinski dogodek, ki ga 1x letno z vso predanostjo in odgovornostjo pripravlja vseh 60 naših sodelavcev.

In zakaj smo mnenja, da nas lahko (s svojo beležko, fotoaparatom ali kamero) pridete obiskat?

  • Ker se zares trudimo, da bi bil naš dogodek vreden naziva "kvalitetna družinska prireditev".
  • Ker se vam bomo za vaš obisk zahvalili s porcijo čevapčičev! Zato NE izkoristite vašega jutrišnjega odmora za kosilo, temveč po službi pridite k nam (vabilo na čevapčiče vas bo čakalo pri vhodu).

P.S. Vremenska napoved pa je že tradicionalno slaba, zato vas v primeru, da bo dež, vabimo v našo družbo v SREDO, 23.5., ko bomo morda imeli več sreče.

\"Na

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

Pri nahodu pomagajo tudi vroče inhalacije

13 junija, 2012 0