Thursday, March 28, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Valentinov horoskop 2010

By 0 399 Views

Oven

(21.03. – 20.04.)
Ona: V ljubezni boste napredovali in na morebitne težave pogledali kot na izziv. Amorjeva puščica bo švigala sem in tja. Našli boste ugodne priložnosti in paleto romantičnih doživetji.
On: Osvajanje bo vaša strast. Toda zgodila se bo določena sprememba, ki bo prinesla ravnovesje. Reševali boste stvari iz preteklosti in se okopali v vodah brezpogojne ljubezni.


Bik

(21.04. – 20.05.)
Ona: V ljubezni bo potrebno na zadeve pogledati drugače. Našli boste smisel in srečo. Sprejeli boste tudi odgovornost. Mesec ljubezni bo april. Sledila bo preobrazba pogovorov.
On: Našli boste nove izzive in priložnosti v ljubezni. V mesecu maju boste izvedeli prijetno novico. Sledilo bo dolgo obdobje romantike. Prisluhnili boste glasu svojega srca!

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)
Ona: Vila odločnosti vam bo pomagala, da boste pričeli drugače razmišljati v ljubezni. Čustveno občutljivi boste konec marca. Srčni izvoljenec bo plesal po taktih vaše glasbe.
On: Prirojene igralske sposobnosti boste znali uporabiti in do izraza bo prišla šarmantnost. Ne boste spregledali tudi detajlov in tako bo ljubezensko življenje prijetno in polno radosti.

Rak

(21.06. – 22.07.)
Ona: Združili boste intuicijo in čustvenost. To bo zmes ugodnih sestavin za izpolnjeno ljubezen. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in tako se bo pričelo večno učenje. Vaš mesec bo oktober.
On: Veselje bo dobra popotnica za srečo v prihodnosti. Reševali boste zadeve za nazaj. Časa ne boste morali zavrteti nazaj, lahko so vam dogodki učitelji. Prijetnosti se obetajo aprila.

Lev

(23.07. – 22.08.)
Ona: Strmeli boste po pohvali in priznanju. V ljubezni vam bodo planetarne energije naklonjene. Srečo boste našli v februarju. Razpotja usoda bodo prinesle novosti.
On: Izkazali se boste, kot dober ljubimec in osvajalec. Pričakovati je tudi obdobje povečane resnosti in ko boste morali reči bobu bob. Srčna izvoljenka vam bo pokazala čare strasti.

Devica

(23.08. – 22.09.)
Ona: Veliko časa boste namenili razmišljanju. Pričakovati je, da vas bo v ljubezni vodila visoka morala. Izogibati se boste morali pretirane kritike. Srčni izvoljenec bo večna uganka.
On: Na Valentinovo (14. februar) vam bodo planetarne energije naklonjene. Sledilo bo več priložnosti za nove začetke. Tisti, kateri ste bili razočarani, boste kmalu uvideli žarke sreče.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)
Ona: Prirojeno magnetično privlačnost boste znali uporabiti sebi v prid. Iskali boste tudi možnosti za pogovor. Blesteli boste v mesecu oktobru. Brezpogojna ljubezen bo rast za dušo.
On: Zakonitosti ljubezni boste znali uporabiti sebi v prid. Nekoliko težje bo, ko ne bo vse po vaše. Po drugi strani bo čas, da najdete nove iztočnice in s tem priložnost za srečo v ljubezni.

 

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)
Ona: Srečo boste našli v ljubezni in tako sledili glasu svojega srca. Iskali boste ideale. Pri tem se bodo stvari obrnile drugače. Kljub vsemu najdete romantiko in več skritih stvari.
On: Že v drugi polovici februarja se boste soočili z novimi pogledi. Staro boste morali zaključiti. Ljubezen in duhovnost bosta šli z roko v roki. Bodite odprti za krajše poti in pogovore.

Strelec

(23.11. – 21.12.)
Ona: Optimizem vam bo koristil v ljubezni. Točke usode se bodo zasukale tako, da boste imeli koristi in dobre iztočnice za napredovanje. Zavedli se boste, da iz majhnega raste veliko.
On: Močan pečat bodo imeli spomini. Osvobojeni le teh boste že na sredini meseca aprila. Naklonjena vam bo neka ženska. V čustvenem življenju boste morali biti odprti za pogovor.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)
Ona: Romantična doživetja vas bodo poživela. Tako najdete energijo in motivacijo za naprej. V vaše življenje bodo prihajali novi ljudi. Samske predstavnice naj se veselijo meseca maja.
On: V ljubezni boste izdelali določeni načrt. Omenjenega se boste striktno držali. Toda ljubeča roka srčne izvoljenke prinaša čarobnost in novo moč. Spremljalo vas bo plodno obdobje. Iskali boste tudi nove možnosti in pri tem tako duhovno, kot osebnostno rasli.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)
Ona: Hrepeneli boste po notranji odločnosti in naredili korake naprej v diplomaciji. Ljubezen boste dojemali kot nežni cvet vrtnice. Srčnemu izvoljencu predstaviti svoja stališča.
On: Objeti v objemu srčne izvoljenke vam bo koristilo. Svobodo boste morali opustiti. Sledili boste notranjim signalom in tako doživeli mnogo prijetnosti. Vaš mesec bo avgust.

Ribi

(19.02 – 20.03.)
Ona: Ljubezen bo za vas nekaj prijetnega. Nakazano je, da boste v februarju in deloma tudi še marca čustveno zadržani. Nekoliko kasneje se bodo zadeve odprle in tedaj vas čaka radost.
On: Na ljubezenskih razpotjih ne boste smeli spregledati smerokazov. Zadeve se bodo na koncu koncev odvijale v vašo korist. Ljubezensko življenje bo sol in aroma. Bodite prožni!

Obiščete me lahko tudi na moji spletni strani www.tadej-sink.si  Možno je naročiti karto skupnega ujemanja – za vas in vašega partnerja.

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Sorodni članki: