Saturday, February 24, 2024
13 junija, 2012

Vas zanima kako lahko prihranite 397€, hkrati pa poskrbite za čistejše okolje?

By 0 863 Views

Prihranili boste pri pralnem prašku in pri elektriki. Ker BioWashBall opere perilo na 100% naraven način, popolnoma brez kemikalij ne povzroča alergij in ne draži občutljive kože.


Pralna krogla BioWashBall zdrži kar 1000 pranj, kar je pribljižno 3 leta!

Kliknite za več informacij o pralni krogli BioWashBall

Imajo vaši otroci občutljivo kožo? BioWashBall preprečuje alergije.

Ko perete perilo z običajnim pralnim praškom, nekaj detergenta ostane v oblačilih tudi po pranju. Takšna oblačila so pogosto vzrok za preobčutljivo kožo, izpuščaje ali celo alergije. Še posebej dovzetni za to so majhni otroci.

Pralna krogla BioWashBall ne vsebuje kemikalij, ampak perilo opere na 100% naraven, okolju prijazen način. BioWashBall ni le cenejši od običajnih pralnih praškov, ampak je tudi manj škodljiv za vas in vaše okolje.

Zaščitite vaše najdražje pred alergijami in drugimi škodljivimi vplivi pralnih praškov. Vaše perilo lahko operete na bolj ekološki, cenejši in manj škodljiv način.

Preberite si več o pralni krogli BioWashBall in vplivih pralnih praškov na okolje in ljudi.

 

 

Kako BioWashBall deluje?

 

V gumjasti lupini BioWashBalla se skrivajo posebne, keramične kroglice, ki s svojim delovanjem spreminjajo fizikalne lastnosti vode. BioWashBall vodo v pralnem stroju ionizira. Ionizirana voda lažje prodre z trdovratne madeže in jih odstrani.

Posebna, patentirana lupina iz gume je bila razvita s pomočjo dolgoletnih, računalniško podprtih raziskav. Njena oblika omogoča optimalen učinek pranja in mehčanja perila, pri tem pa pralna krogla BioWashBall ne poškoduje vašega perila in ne spira barve kot pralni praški.

Z uporabo BioWashBall bo vaše perilo čisto in mehko brez uporabe kemičnih detergentov. Pranje z BioWashBall je prijazno okolju in vaši denarnici. Cena pralne krogle se vam bo povrnila že v manj kot 3 mesecih.

Oglejte si video predstavitev delovanja pralne krogle BioWashBall

 

Sliši se skoraj prelepo, da bi bilo res…zato vam ponujamo 14 dnevni preizkus!

Pralno kroglo BioWashBall lahko preizkušate kar 14 dni. Če boste v tem času ugotovili, da vam BioWashBall ne ustreza nam izdelek pošljite nazaj, mi pa vam bomo hitro in brez vprašanj vrnili celotno kupnino + stroške, ki jih boste imeli s pošiljanjem.

Kliknite za več informacij o 14 dnevnem preizkusu, ki vam omogoča nakup odlične pralne krogle BioWashBall popolnoma brez tveganja.

Kategorija:   Novice, Urejanje doma
Naslednji prispevek

Čokolada proti gubam

13 junija, 2012 0