Thursday, April 25, 2024

Je vaše spolno življenje skromnejše od pričakovanj? Najpogostejši razlog temu so ponavljajoči izgovori. Utrujenost spada v sam vrh izgovorov. Bolj zgoden odhod v posteljo in telesna aktivnost, vam bosta povrnila voljo in moč.


V daljših partnerskih zvezah padete v rutino in se oba zavestno izogibata spolnim odnosom, kar botruje pogostim težavam z razpoloženjem za seks. In kaj sedaj? Seksate samo še zakonski postelji? V stanovanju ali pa v naravi je polno kotičkov, ki so primerni tudi za spolno potešitev. Poskusite in nerazpoloženost bo v hipu pozabljena.

Ne smemo pa pozabiti še enega pogostega izgovora, glavobol. Kljub temu, da vam partner ponudi protibolečinske tablete vedite, da le-ti znižujejo spolno slo. Svetujemo, da raje uživate z magnezijem bogato prehrano. Prav pomanjkanje magnezija v organizmu pogosto sproži glavobole.

Težave pa lahko povežemo tudi z nerešenimi težavami v zvezi, ali izven zveze, ki pa kljub temu vplivajo nanjo. Če partnerju nakažete, da bo rešitev težav pripeljala do več seksa… Najbrž se bodo težave hitro rešile.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Zaradi česa se s partnerjem ni vredno prepirati

11 septembra, 2013 0