Friday, July 19, 2024

Za dobro spolno slo direktorica agencije za prehrano Dore Akunyili Nigerijcem priporoča, da modro tabletko nadomestijo s skodelico vroče čokolade. Kot dokaz tovrstne koristnosti čokolade je nigerijski odbor za razvoj kakava objavil študijo, v kateri poudarjajo, da ta prehrambena sestavina ugodno deluje na spolno moč. Kot še opozarjajo v Nigeriji, namerava britansko podjetje Feeding your imagination dati na britanski trg šest s čokolado prelitih energetskih tablic, ki bodo vsebovale tudi olja za izboljšanje razpoloženja in "boljši spolni uspeh". 


Tržni strokovnjaki menijo, da se bo tovrstna čokolada v Veliki Britaniji dobro prodajala, saj so Britanci v letu 2005 pojedli največ čokolade v EU – v letu dni 10 kilogramov na prebivalca. Akunyili je še pojasnila, da je čokolada dobra za zdravje, medtem ko lahko viagra škoduje.

Čokolada je najboljši znani antioksidant, je živilo z največ magnezija, dobro deluje na spolne funkcije ter pripomore pri preprečevanju srčnih bolezni, visokega krvnega tlaka, sladkorne bolezni, pomaga pri zdravljenju raka na dojki, lajša kroničen kašelj in bistri duha.

Vir: www.24ur.com

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

Predebeli Evropejci

13 junija, 2012 0