Monday, June 17, 2024

Na prvem mestu so se tako znašli klasični oportunisti, ki v življenju iščejo zgolj zmago in dobitek. Od privlačne dekline bodo v večini primerov dobili telefonsko številko, jo povabili na večerjo in z njo končali v postelji. Zakonska ali zunajzakonska zveza jim ne predstavlja omembe vredne ovire.


Večni otrok je vseeno malenkostno bolj poštena moška vrsta, kljub temu pa se jim je bolje izogniti. Priljubljen, šarmanten in na prvi pogled zabaven, vendar ko ga boste imeli priložnost bolje spoznati neresen, neodgovoren in lahkomiseln.

Manipulativne moške je dokaj enostavno prepoznati – že na tretjem zmenku bo o tebi vedel več kot veste sami, po ‘naključju’  bo spoznal vaše starše in prijatelje, vse z namenom vpliva nad vami. No, enako bo počel še z drugimi ‘srečnicami’…

Zlobne fante ni potrebno posebej predstavljati, vse je jasno že na samem začetku, še posebej v primeru zapleta s ciničnim seksistom – lahko je poln denarja, ima dober avto in vam kupuje draga darila, vendar vas isto časno drži na kratkih vajetih, enako se godi dekletom, ki jih obdeluje v istem obdobju. 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Otroški dodatek – nakazila 2016

2 novembra, 2014 0