Thursday, June 20, 2024

Z izjemno velikim televizorjem vsaka tekma postane velika tekma! Izberite QLED ali Crystal UHD televizor, velik 189 cm ali več, in prejmite še darilo za več uživanja ob tekmah.


S Samsung QLED televizorji boste vaše najljubše vsebine lahko gledali v prefinjenem kontrastu v 8K ločljivosti, ki bo razkril vse skrite podrobnosti. QLED 8K televizor namreč vključuje tehnologijo zatemnitve osvetljenega ozadja, ki natančno nadzoruje Samsung Quantum Mini LED luči. Videli boste nepredstavljive podrobnosti, izražene v najtemnejših odtenkih črne in najčistejših odtenkih bele z 1,5-krat več svetlobnih območij kot pri običajnih televizorjih.  Ne glede na vaš vir vsebine, vaš televizor bo vsebino nagradil na 8K. To je mogoče z umetno inteligenco s kombinacijo algoritmov poglobljenega učenja in 8K kvantnega procesorja. Algoritem poglobljenega učenja na napravi bo analiziral slike in jih prilagodil podrobnosti vsakega piksla.

Samsung Crystal UHD televizor omogoča, da se popolnoma sprostite in potopite v morje neštetih odtenkov in najrazličnejših barv z Dynamic Crystal Color tehnologijo. Tehnologija HDR (High Dynamic Range oz. visoki dinamični razpon) poveča obseg svetlobe na televizorju,  da lahko uživate v velikanskem spektru barv in vseh vizualnih podrobnostih. V kolikor ste ljubitelj igranja iger, vas bo  posebej navdušil Motion Xcelerator Turbo s Samsung unikatno dinamično tehnologijo osveževanja, ki nudi spremenjeno delovanje gibanja pri 60 Hz modelih, da podpira VRR igre in 120 Hz vsebine. Ne glede na to, ali boste gledali tekmo ali igrali igre, pa boste doživeli popolno sinergijo zvoka in slike – televizor namreč nudi Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), virtualni zvok, ki sledi dogajanju na zaslonu. 

Z nakupom katerega koli 8K modela, QLED modelov in modelov iz Crystal UHD serij 7, 8 ali 9 iz leta 2021, z diagonalo zaslona 189 ali 214 cm, boste dopolnili svojo navijaško doživetje, saj vam podarimo še zvočnik Soundbar. Ob nakupu 8K modela dobite Soundbar HW-Q700A zvočnik, ob nakupu QLED moda Soundbar HW-Q600A ali HW-A550 in ob nakupu Crystal UHD Soundbar HW-A450. Za pridobitev pravice do darila morate svoj nakup registrirati na ce.promotion@samsung.com, pogoje promocije in podroben seznam naprav, vključenih v promocijo, pa lahko najdete tukaj.

Promocija traja do 11. julija 2021 ali do razprodaje zalog.

Če se za nakup modelov 8K ali QLED iz leta 2021 odločite v obdobju do 30. junija 2021, pridobite tudi 5 let garancije. Za več informacij in seznam modelov, vključenih v promocijo garancije, ter način pridobitve 5 let garancije, obiščite samsung5letgarancije.si. 

Kategorija:   cool, ostalo, Urejanje doma