Saturday, April 13, 2024


 

Osnovna zaščita vhodnih vrat

Prvi pogoj za vgradnjo mehanske zaščite so kakovostna vhodna vrata. Nadaljnja učinkovita zaščita je vgradnja varnostnega ščitnika ali rozete, ki preprečuje lomljenje in vrtanje cilindričnega vložka. Za to poskrbi jeklena zaščita, ki je nameščena pod ščitom ali rozeto na zunanji strani vrat. Poleg namestitve varnostne garniture svetujemo, da  vhodna vrata opremite s kakovostnim cilindričnim vložkom, ki je zaščiten proti vrtanju. Priporočamo uporabo cilindričnih vložkov Kaba in Ge-ge.

Dodatna zaščita vhodnih vrat

Še večjo varnost dosežemo, če poleg osnovne zaščite vgradimo še dodatno zaščito vhodnih vrat, saj se s tem možnost opustitve vloma poveča. Zato vam svetujemo, da na vhodnih vratih namestite še pribitno ključavnico, prečno zaporo, varnostno verižico, kukalo ali varovala proti dvigu vrat.

Protivlomna vrata Vovko – zaščitite svoj dom

 

Če imate vgrajena vhodna vrata slabše kakovosti, potem je vaša rešitev zamenjava starih s protivlomnimi vrati Vovko, ki učinkovito zaščitijo vhod v domovanja in poslovne prostore. To zagotavljajo jeklena konstrukcija podboja in vratnega krila, vgrajena večtočkovna ključavnica in drugi varnostni elementi, ki pripomorejo k preprečevanju vloma.
Kakovostna izdelava tudi ščiti pred hrupom in pomeni toplotno izolacijo. Ko se odločate za protivlomna vrata, nas pokličite. Pri vas se bo oglasil naš strokovnjak, ki vam bo brezplačno svetoval in kasneje tudi vodil ves postopek vgradnje.

Trezorji – zaščitite svoje dragocenosti

 

Ker vlomilci najpogosteje iščejo gotovino, pomembne listine, nakit in druge dragocenosti, vam svetujemo da se odločite za nakup trezorja. V naši ponudbi najdete kakovostne trezorje srednjega in višjega razreda Burg Wächter, ki so primerni za namestitev tako v domovanjih kot poslovnih prostorih. Izbirate lahko med vgradnimi in pohištvenimi trezorji ter različnimi načini zaklepanja: na ključ ali elektronsko številčnico. Da boste zagotovo izbrali  pravi trezor, vam bodo pri nakupu  svetovali naši strokovnjaki. Ne bo se vam treba truditi z montažo,  saj vam bomo trezor po  želji tudi vgradili.

Sistemi zaklepanja – znebite se velikih šopov ključev

Manjše število ključev in kontrola dostopa sta le dva razloga, da se odločite za enega od sistemov zaklepanja doma in v poslovnih prostorih. Namesto šopa ključev imate le enega, ki odpre vsa vrata. Možne so izdelave različnih sistemov zaklepanja in njihovih  kombinacij. Pri nas vam bomo na podlagi naših izkušenj in strokovnosti svetovali optimalno rešitev za vaše prostore.

Elektronski pristopi – nad vlomilce s sodobno tehnologijo

Želite nadzor nad tem, kdo, kje in kdaj vstopa v vaše prostore? Razvoj tehnologije omogoča, da vrata opremite z eno od elektronskih ključavnic. V podjetju Vovko ponujamo več tovrstnih pristopov, ki vam bodo omogočili večji nadzor brez ključev. Odlikuje jih preprosta uporaba, saj lahko po namestitvi odpirate vrata s kartico, uro, obeskom za ključe ali z vnosom kode. Elektronski pristopi imajo lastno napajanje, tako da delujejo, tudi ko ni elektrike. Možna je vgraditev v vse običajne ključavnice.

Pokličite in nas obiščite

Za več informacij pokličite modro št. 080 30 09 in nas obiščite, pomagali vam bomo OD NASVETA pri izbiri izdelkov DO STROKOVNE  MONTAŽE, ki bo poskrbela za pravilno delovanje izdelkov. Samo s celovito rešitvijo, ki jo dobite pri nas, boste v resnici varni. Vse  predstavljene izdelke in še mnogo drugih si lahko ogledate v novem razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani, delno ponudbo izdelkov pa v naši varnostni trgovini v Cityparku.

Kategorija:   Novice, Urejanje doma
Naslednji prispevek

Test za recidiv raka na prostati

13 junija, 2012 0