Thursday, February 22, 2024

Ženske, ki redno doživljajo orgazme so boljšega zdravja, hitreje razmišljajo in imajo večjo verjetnost uspeha na delavnem mestu, trdi »trenerka za orgazme« dr. Lisa Turner, poroča Responsesource.


Turnerjeva trdi, da je doseganje orgazmov osnovni način s katerim lahko ženske napolnijo svojo energijo, izboljšajo zdravje in koncentracijo, ter postanejo uspešnejše v službi. Rezultati preteklih raziskav namigujejo, da celo 50 odstotkov žensk ne mora doživeti orgazma. Predvsem zato, ker se ne morejo povsem prepustiti, oziroma doživeti orgazem, lahko resno škodujejo svojemu organizmu, trdi Turnerjeva.

Orgazem moškim odvzame, ženske pa napolni z energijo, jih naredi bolj zdrave in hitrejših misli, trdi dr. Turnerjeva in v enem dodaja, da se sposobnost doživljanja orgazmov in kakovost spolnih odnosov z leti povečujeta.

Ženske, ki med spolnim odnosom ne doživijo orgazma, izgubijo veliko energije. Ponavadi gre za osebe, ki se ne ljubijo dovolj in se zaradi tega ne prepustijo uživanju.

Dr. Turnerjeva ženskam vsakodnevno pomaga pri prevladovanju emocionalnih težav, pri sprostitvi inhibicij, uči pa jih tudi kako uživati v spolnih odnosih s čimer povečujejo energijo in stopnjo karizmatičnosti.

Ljudi že po naravi privlači energija, največ nje pa lahko načrpamo ravno skozi seksualno energijo. Močne ženske posedujejo »faktor X«, ki je privlačnejši celo od dobrega videza. Prav zaradi tega dr. Turnerjeva ženskam svetuje: »Če želite uspešno kariero izboljšajte svoje spolno življenje!«

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Osamljenost uničuje zdravje

13 junija, 2012 0