Wednesday, May 29, 2024

Okusna malica = Frutek

Surovine, ki jih uporabljamo pri pripravi otroške hrane, so izbrane pod strogim očesom strokovnjakov, ki nadzorujejo izbor sestavin, njihovo ustreznost pa preverjamo po najvišjih mogočih merilih. Za izdelavo naših Frutkov so tako primerne samo naravne in neoporečne sestavine zanesljivih dobaviteljev.


Izdelki blagovne znamke Frutek

Naši Frutki so namenjeni postopnemu privajanju malčkov na hranjenje po žlički ter okušanju prvih grižljajev sadja in zelenjave. Kombinacije sadno-zelenjavnih okusov lahko predstavljajo obrok, posladek ali malico. V ponudbi otroških kašic Frutek imamo kar 19 različnih okusov. Kašice so brez glutena in tako primerne za otroke s celiakijo. Edine izjeme so sadno-žitna kašica jabolko, hruška, banana in žita ter obe mlečno-žitni kašici, ki vsebujejo gluten.

Nežni sokovi in nektarji Frutek )predstavljajo odlično izbiro za najmlajše po dopolnjenem 4. mesecu starosti. Zagotovo boste med 15 okusi našli tistega, ki bo vašemu malčku najbolj po godu. Nekateri med njimi so dodatno obogateni z vitamini, minerali in zelišči.  

BIO Frutek je prva linija izdelkov, za katero je Fructal pridobil BIO certifikat, kar pomeni, da linijo izdelkov z oznako BIO še dodatno kontroliramo za ekološki standard vse od začetne surovine do predelave in skladiščenja končnega izdelka. Med BIO izdelki boste našli kašice in sokove iz jabolk, breskev in korenja.

Mlečno-žitne kašice za lahko lahko noč pa so naši novi Frutki, ustvarjeni za uživanje pred spanjem. Mlečna kašica Frutek s prosenimi kosmiči in kakavom vsebuje: mleko, žita, kakav, naravno vsebovan kalcij, dodan pa ji je tudi vitamin B1. Namenjena je otrokom po dopolnjenem 6. mesecu starosti.

Naši malčki si zaslužijo najboljše. Več informacij in nasvetov lahko poiščete na naši strani na Facebooku: facebook.com/frutek.si.

Naslednji prispevek

Šport proti diabetesu

19 novembra, 2013 0