Saturday, February 24, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Za tanke in nežne lase

By 0 199 Views

Trg izdelkov za lase je začel zasledovati ta trend. L’Oréal je z uporabo minerala kalcija in silicija ustvaril resnično inovativno in revolucionarno tehnologijo. Z njunim skupnim delovanjem se ustvari dolgotrajen volumen. Prav ta formula je razlika med sedanjo linjo Volume Expand in predhodnjo linijo Volume Extreme.


Za tanke in nežne lase, ki jim primanjkuje življenja, je Série Expert lansiral Volume Expand. Revolucionarna tehnologija uporablja derivat minerala kalcija, ki pomaga pri doseganju povečanega volumna. Derivat minerala kalcija se pridobiva iz kristala kalcija, ter se nalaga na površino vsakega lasu, rezultat je ustvarjanje strukture lasnih vlaken, ki pomaga pri doseganju dodatnega volumna. Maska za lase uporablja mineral silicija, ki v kombinaciji z mineralom kalcija omogoča popolno učinkovitost Volume Expand linije.

Znotraj te linije izdelkov se nahajajo šampon, maska in sprej.
 
Série Expert Volume Expand šampon za povečevanje volumna tankih las lasem nudi dodatno teksturo in gibanje. Tehnologija vsebuje derivat minerala kalcija.
Priporočena maloprodajna cena: 12 eur (mililitraža: 250 ml).

Série Expert Volume Expand hranljiva maska za povečevanje volumna tankih las lasem nudi volumen in sijaj brez kakršnegakoli obteženja. Tehnologija vsebuje mineral silicija.
Priporočena maloprodajna cena: 19 eur (mililitraža: 200 ml).

Série Expert Volume Expand sprej za povečevanje volumna tankih las, s čimer lasje dosežejo teksturo in gibanje z dolgotrajnim utrjevanjem. Tehnologija vsebuje derivat minerala kalcija.
Priporočena maloprodajna cena: 17 eur (mililitraža: 125 ml).