Thursday, February 22, 2024
2 oktobra, 2012

Začinite svoje spolno življenje: prebudite zver v sebi

By 0 1186 Views

Pogovor o seksu


Odkrit pogovor o seksu bo v razmerju z vašim partnerjem, pomembna prelomnica vajinega spolnega življenja. Vzemite pobudo v svoje roke, povejte mu, da v seksu uživate, vendar bi rade poskusile nekaj novih stvari. Po telefonskem seksu in medenih SMS sporočilih bosta komaj čakala na snidenje.

Vloge

Seksi igrice igranja ne vsakodnevnih vlog bodo atmosfero v spalnici, ali pa v kateri drugi sobi, dodobra začinile. Sanjarite, da se predajate dominantnemu moškemu, zaigrajte spolno sužnjo. Dovolite mu, da vam zveže roke ali oči prekrije s prevezo. Pred seksom določite besedo, ki bo znak za vaše morebitno neprijetno počutje.

Striptiz

Moški so vizualisti in če se vam zdi še tako banalno, bodite depilirane, oblecite seksi spodnje perilo, podvezice in samostoječe nogavice. Poglejte si kakšen video, trenirajte in potem pred njegovimi očmi eksplodirajte.

Seks na javnem mestu

Nevarnost ujetja med spolnim odnosom, daje poseben čar in vzburjenje. V kolikor ne želite tvegati, v sebi prebudite ekshibicionistko pojdite na WC, slecite spodnje perilo, ko pa se vrnete za mizo pa mu jih diskretno položite v roke. Oralni seks, nikjer ne bi smel biti prevelika težava.

‘Oblečen’ hitri seks

Poskušajte grobi seks s skoraj vso obleko na sebi. Hlače okoli njegovih gležnjev in krilo na vaših bokih vzbujata živalski nagon in seksu dajeta občutek surovosti.

Posnemite video

Ob posteljo postavite kamero in akcijo posnemite. Prebudite voajerja v sebi in skupaj poglejta video v domači produkciji.

Samozadovoljevanje

Moške izjemno privlači pogled na ženske, ki v svojem telesu uživajo in to tudi pokažejo. Samozadovoljujte se pred njegovimi očmi, naj pogleda vaš vrhunec.

Seksi igračke

Začinite seks z erotičnimi pripomočki. Dovolite mu, da z vibratorjem masira vaše telo. Pokažite mu kje in kako ga naj uporabi.

Analni seks

Istočasna stimulacija anusa in vagine v spolno življenje prinaša nove užitke. Najprej poskusite s prstno stimulacijo in če vam bo všeč, lahko preklopite na erotične igračke ali penetracijo. Sproščenost in uporaba lubrikantov, sta za omenjeno izkušnjo, ključnega pomena.

Šeškanje

Številne pare vzburja blago ali malo močnejše udarjanje po riti. Ob šeškanju ste lahko glasni kolikor vam je volja, vprašanja kot je: »Ali ti je všeč?« in odgovor: »Too, še, močneje!« so zelo zaželeni.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Kostanj

2 oktobra, 2012 0