Sunday, May 26, 2024

Prav nobenega dvoma ni, Slovenke in Slovenci smo mojstri delitev. Ortodoksno se razdelimo med rdeče in bele, med javne in zasebne, med zagovornike in nasprotnike dojenja… Potem nam tudi delitev pri dojemanju spolnosti in orgazmov ne bo povzročala prevelikih preglavic.


Raziskava Unversity of Indiana je namreč pokazala, da je kar 85% moških prepričano, da je njihova partnerka med zadnjim spolnim odnosom doživela orgazem. Na enako vprašanje je pozitivno odgovorilo le 64% žensk.

21% pa je številka, ki je tudi popolni analfabeti ne moremo ignorirati. Želite biti en izmed 21% naivcev, ki je neumno prepričan, da je najboljši ljubimec? Potem vam branje naslednjih vrstic preprosto odsvetujemo, če pa želite o znakih odigranega orgazma izvedeti kaj več, pa vam želim obilo zabave.

Klišejski smiseln govor

Recimo nekaj takega: »O, ja, super, odlično, kako paše, nadaljuj prosim, ne nehaj,…« To se besede, ki jih ženske izrekamo ob masaži stopal, za tem, ko smo ves dan prestale v visokih petah in nikakor besede, ki jih izrekamo med orgazmom.

Ob pravem orgazmu so naše besede nepovezane, nesmiselne in napol pojedene. Smiseln govor in lepo izrečne besede zagotovo niso predpogoj za približevanje popolnemu orgazmu. V kolikor so partnerkini vzdihi sinhronizirani z vašim gibanjem, obstaja velika verjetnost, da bo orgazem odigran. Igralke v filmih za odrasle počnejo točno to – igrajo.

Neskončno poljubljanje

Neizkušeni moški med samim spolnim odnosom velikokrat pretiravajo s poljubljanjem. Prepričani so, da se ženske rade poljubljajo tudi med spolnimi odnosi. Resnica je nekoliko drugačna: če izvzamemo predigro, se povprečna ženska med strastnim poljubljanjem enostavno ne more dovolj osredotočiti na orgazem. Če vam ženska med koitusom odrine glavo, je to znak, da delate tako kot se šika.

Neizrazna obrazna mimika

V kolikor ste kdaj snemali svoj orgazem veste, da bi grozne, v shrambi obešene slike, odganjale podgane in miši. Orgazem krči naše mišice in med njim ne izgledamo nič kaj privlačno. Če vaša partnerka deset sekund po ‘orgazmu’ izgleda kot igralka na rdeči preprogi, vedite, da dela niste najbolje opravili.

Pasji položaj

Ženske, ki doživljajo orgazem izključno s penetracijo v ‘pasjem’ položaju, najbrž orgazma ne doživijo. Sicer obstaja verjetnost, da je to njihov najljubši položaj, vendar bodite zelo previdni in skeptični, še posebej v primeru igre voščene lutke (popolnoma neaktiven položaj). Če zanemarimo oralno zadovoljevanje ščegetavčka, sta najljubši ženski pozi ‘na’ oz. zgoraj in misijonarski položaj, medtem ko uporabljate tehniko koitalne poravnave (položaj, ki med penetracijo stimulira ščegetavček-slika).

Njena koža je mehka in voljna

Orgazem pospeši srčni utrip, dvigne krvni tlak in pospeši dihanje. Prav zaradi tega je nemogoče preprečiti dodatno znojenje. Koža ženske, ki doživi orgazem je na predelu hrbta, komolcev in za koleni, lepljiva in vlažna. Obraz, vrat in prsi pogosto pordečijo. Glede na to, da tudi najbolj talentirane igralke niso sposobne odigrati omenjenih telesnih znakov, v primeru omenjenih simptomov vedite, da ste opravili odlično delo.

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Deset znanstvenih dejstev o ljubezni

13 junija, 2012 0