Monday, July 22, 2024

Tvoja nosečnost je lahko bila načrtovana ali pa ne. Morda si nanjo čakala leta, ali pa te je iznenada prijetno presenetila. A nič od tega ni važno, saj se kot bodoča mamica podajaš na čudovito popotovanje.


Ko izveš, da pričakuješ, se nate usujejo vsa mogoča čustva – od veselega pričakovanja in sreče do skrbi za svojega otroka.

 

Vedeti pomeni biti pripravljena

Zakaj meniš, da približno polovica nosečnic in parov želi izvedeti spol otroka? Ker je tako čakanje lažje in bodočim staršem omogoči temeljite priprave na novega člana. Te so tako fizične kot mentalne, ne smemo pa pozabiti na tiste najbolj sladke: izbiranje oblačil, igrač in druge opreme za majceno bitje, ki raste v tebi.

Informacija o možnih genetskih nepravilnostih je verjetno najpomembnejša stvar, ki jo lahko izveš v zgodnji nosečnosti. Številne genetske nepravilnosti so brez posledic in zato pogosto spregledane, nekatere pa lahko imajo velik vpliv na življenje tebe in tvojega otroka.

Če zanje izveš v zgodnji nosečnosti, imaš dovolj časa za premišljene odločitve in priprave, da bo tvoj otroček življenje začel z najboljšo možno popotnico.

 

Varno in zanesljivo s testom NIFTY

NIFTY je visoko zanesljiv predrojstveni test. To pa ni njegova edina prednost! Ker je neinvaziven, je tudi popolnoma varen tako zate kot za tvojega otroka.

V primerjavi z diagnostičnimi postopki, ki prinašajo tveganje za zaplete – med drugim tudi za splav – NIFTY ne zahteva ničesar drugega kot vzorec krvi bodoče mamice. Ker tvoja kri vsebuje plodovo DNA, je odličen način za analizo otrokovega genetskega materiala brez invazivnih postopkov.

 

Osnovni ali plus – izbira je tvoja

Bodoče mamice lahko izbirajo med različnimi verzijami testa NIFTY. NIFTY Basic je najbolj osnovna različica in testira le najpogostejše trisomije, ki imajo za rezultat Downov, Edwardsov ali Patauov sindrom. NIFTY Standard in Plus pa dodajata še številne druge genetske nepravilnosti.

NIFTY Plus je najbolj celosten NIPT na trgu. Genom tvojega otroka analizira za najširši izbor potencialnih genetskih nepravilnosti.

In kar je pri testu NIFTY najbolje? Opraviš ga lahko takoj, ko dopolniš 10. teden nosečnosti, rezultate pa boš prejela v približno tednu dni. Tako varno, enostavno in hitro je!

Če želiš izvedeti več, obišči https://niftytest.si/sl.

Kategorija:   Nosečnost
Naslednji prispevek

Kako najdem zdravnika, ki opravlja test NIFTY?

19 novembra, 2019 0