Sunday, April 21, 2024

Namesto, da bi se ženske končno sprijaznile z dejstvom in olajšale življenje vsem okoli nas, še najbolj pa sebi, zaradi moških navad mnoge še vedno preveč dramatizirajo.


Po drugi strani pa imamo vsaj eno prijateljico, ki nima težav s fanti in to takšnimi, za katere bi same ubijale. Takšne ženske vedno poiščejo fante, ki nimajo težav z razmerjem, občutki, posvečanjem pozornosti, ljubezenskimi veščinami in številnimi drugimi malenkostmi, ki ga rišejo v dobrega frajerja.

Imajo skrivnost? Delajo kaj drugače kot delamo same? Malo sem vohunila in virtualno modrost zapakirala v nekaj glavnih točk.

Preveč časa namenjamo njegovim željam in potrebam

Žal mi je, vendar moramo biti odkrite: kljub temu kaj mislimo o sebi, nismo najboljša stvar, ki se lahko komu zgodi v življenju. Prej ko bomo razumele, da ni nihče nezamenljiv, kot tudi to, da noben dober odnos ne pride sam od sebe, prej bomo naredile korak v pravno smer. Za sekundo se umirite in pomislite – zadnjih dvajset let nas vse revije, TV serije in članki torpedirajo o ženskih potrebah in željah, nihče pa ne pomisli, niti ne želi razumeti, da je dober odnos dvosmerna cesta. Ozrite se okoli sebe in videle boste, da vas obkrožajo številni fantje, ki si ne upajo pristopiti. Ne obsojajte jih, raje se jim nasmehnite in prvi korak naredite same.

Vem kdaj sem kraljica in kdaj služkinja

Odvisno od situacije, izkušena ženska točno ve, kdaj partner potrebuje kraljico in kdaj pokorno služkinjo. Pričakajte ga z okusno večerjo in strastnim poljubom, ali mu dajte vedeti, da mora odpovedati vse načrte, ker želite noč preživeti v njegovem objemu. Dva ekstrema mogoče nista politično korektna, pa vendar vedno vžgeta.

Poskrbite, da bo vaša zasebnost zasebna

Ko gledate srečen par vedite, da vidite zgolj 10% tistega, kar se pravzaprav resnično dogaja v njunem življenju. Ni rečeno, da gre zgolj za pretvarjanje, vendar odgovoren in resen par vse težave in nesoglasja rešuje za domačimi stenami, ne v središču nakupovalnega centra, niti ne na kavici s prijateljicami. Vprašajte fante kaj jim je pri ženskah najpomembnejše in verjemite, da bo imunost do tračev in drame zasedla eno izmed prioritetnih mest.

Z moškim se je potrebno znati pogovarjati

Pogosto slišimo, da je komunikacija v partnerskem odnosu najpomembnejša stvar. Kaj pa to pomeni, pa se mnogim niti ne sanja. Poglejte na forume, ki opisujejo ljubezenske težave, pa boste kmalu naletele na:  »…poskušala sem mu dopovedati, vendar je samo molčal, jaz pa sem popolnoma izgubila živce…« Moški niso ženske, zato je potreben drugačen pristop. Komunikacija v moškem svetu ne pomeni mlatenja prazne slame. Obstajajo številni manj naporni načini s katerimi lahko nagovorite moškega, ob monologu s katerim ga obtožujete pa boste zgolj izgubile živce. Iskreno? Postavite se v njegovo vlogo. Bi vi dve uri poslušali njegovo besnenje?

Enostavno so nekatere boljše od mene

Ne mislim resno, vendar verjamem, da veste kaj vam želim povedati za konec. Rešite se videza besne, prizadete, cinične in nedostopne ženske, ter se pošalite na svoj račun. Stvari ne jemljite preresno. Ljubezenski problemi niso trivialni, niti niso skrivnostni, kot se nekateri trudijo prikazati. Večina moških preprosto obožuje ženske, ki razumejo in ljubijo humor. In najvažnejše: Ne iščite Mr. Perfecta. Ko boste videle, da to nima smisla, boste opazile številne privlačne fante, ki vas obkrožajo. In ne pozabite na nasmešek. Nasmeh ima zares čarobno moč.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Beljenje zob

13 junija, 2013 0