Monday, May 20, 2024

Ne želijo resne zveze


Navihanke so svobodne in neodvisne, zaradi tega jim niti na misel ne šine, da bi premišljevale o resnem in dolgotrajnem razmerju. S tem praktično ne utrujajo, moški sami pa se ne bojijo povabila na nedeljsko kosilo z njihovimi starši. Prav tako ne slišijo zvoniti cerkvenih zvonov in vprašanj o poroki.

Njihov stil je bolj izzivalen

Navihanke rade izzivajo s seksi in provokativnim oblačenjem, kar moške neizmerno privlači. Z oblačili ne samo da poudarijo svojo ženstvenost, ampak moške dobesedno obnorijo. Eksterni moški afrodiziak: visoke pete, kratko krilo in globok dekolte.

Imajo boljši smisel za humor

Moškim v njihovi bližini ni potrebno brzdati svojega jezika. Navihanke se ne zgražajo nad seksističnim humorjem, raje se nasmejijo in odgovorijo s svojim štosom. Moški se v njihovi družbi lažje sprostijo in pokažejo svoj pravi obraz.

Vzamejo kar si želijo

Navihanke se skoraj nikoli ne pritožujejo nad npr. preglasno glasbo, utrujenostjo in lakoto, niti ne igrajo če želijo kaj doseči. Enostavno utišajo glasbo, gredo spat in vzamejo hrano.

Podobne so fantom

Navihanke imajo več skupnega z moškim spolom od njihovih nežnih in prijaznih kolegic. Moškim to odgovarja saj se lažje poistovetijo z njimi. V njih moški ne vidijo samo partnerke in ljubimke, temveč prave prijateljice.

Dobre so v postelji

Mogoče ni vedno tako, vendar so moški v to prepričani. Seks z navihanko, ki pristaja na vragolije v postelji, ter poleg njegovih fantazij izpolni še svoje, je tisto kar si moški želijo v postelji.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Hipertireoza in tveganje za smrt

6 maja, 2013 0