Thursday, July 18, 2024

Smokey eyes so hit zadnjih let, v kolikor pa s senčilom pretiravate, bodo vaše veke namesto zapeljale, moško tarčo odgnale. Bodite zmerni in ne pretiravajte.


Prav vsem mati narava ni podarila lepe, sijoče in nepoškodovane kože. Nepravilnosti se ponavadi prikrijejo s pudrom. Pretiravanje lahko naredite precejšno vizualno razliko med tenom obraza, vratu in poprsja, moški pa se ob tem sprašujejo, zakaj vas naravni videz moti.

Ženske ustnice so afrodiziak, ki moške močno privlači. Povsem normalno je, da jih poudarite s kakšnim sijalom. Ste se poljubili ustnice pa imate namazane kot lepljiv muholovec? Verjetno ste se s tem moškim poljubili zadnjič.

V zadnjem času so na atraktivnosti pridobili tudi nohti. Pri manikuri pa obstajajo meje, ki se ne presegajo. Predolgi nohti dajejo sporočilo, da opravljanje hišnih opravil z veseljem prepuščate drugim, za večino moških pa je to prej slab kot dober znak.

Če vse skupaj začinite še s cvrenjem v solariju, bodite prepričane, da boste lažje ujele osla v črnem BMW-ju, kot princa na belem konju.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Kateri moški pritegnejo žensko pozornost

26 marca, 2013 0