Sunday, May 26, 2024

Moški večino časa zapravijo za iskanje lepe in popolne ženske, ko pa jo enkrat poiščejo in omrežijo, pa čez nekaj časa brez besede odidejo v noč.


Zakaj je temu tako? Na prvem mestu je zagotovo moški ego, ki jim govori: »Če sem enkrat ulovil lepotico, zakaj nebi vaje ponovil?« Po drugi strani pa v strahu razmišljajo, da popolnost le ni tista, ki jih privlači, ter da mogoče v življenje pripeljejo kaj bolj razburljivega. Tipično moško zapletanje lastnega življenja…

So pa tudi takšni, ki so manj avanturistično razpoloženi, vendar še z višjim egom, ki naredijo neumnost zaradi prijateljev, ki mu nenehno prigovarjajo, da še ni čas za poroko, ter da je na svetu še mnogo prelepih žensk, ki bi jih bilo vredno preizkusiti.

Redki pa popolno žensko zapustijo zaradi resnične potrebe: končno so ujeli prelepo žensko, vendar je le-ta na ne pretirano prefinjen in intelektualni način prezahtevna oz. partnerja izkorišča, ta pa se odloči, da zapusti njeno življenje.

Mogoče za tolažbo ženskam, ki se ne počutijo najbolj privlačno, tudi najlepše ženske dobijo košarico iz povsem neumnih razlogov.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Vesele praznike in vse dobro

24 decembra, 2013 0