Tuesday, May 28, 2024

V današnjem spolno veliko bolj svobodnem modernem svetu skoraj ni ženske, ki ne bi vsaj enkrat v življenju prejela ‘usluge’ ki jih ponuja vibrator. Praktično že od polnoletnosti naprej, čeprav mnoge tega niso pripravljene priznati, uvrščamo vibrator med bolj priljubljene in obenem prodajno najbolj uspešne erotične igračke.


Različna mnenja in stališča o igri z vibratorjem, je na forumih podalo ogromno število uporabnic, ene v igri uživajo, drugim že sam pogled na ceneno plastiko ubije vsa pozitivna pričakovanja.

Medtem ko se ene hvalijo o več minutnem orgazmu, ki jim ga omogoča tehnološka igračka, ga druge enostavno sovražijo.

Brezoseben umeten občutek

Težave z doseganjem orgazma lahko povzročijo podzavestne misli  o umetnem, neosebnem občutku. Konec koncev gre zgolj za kos ponavadi na občutek neprijetne mrzle plastike ali silikona.

Vedno doživim orgazem

Pravzaprav dobra novica, svoje poslanstvo igračka opravlja odlično. Za samske ženske niti ne težava, težava se pojavi pri ženskah, ki si ob partnerju vedno želijo spremstvo plastičnega prijatelja. Redna nezmožnost vrhunca spolne naslade s partnerjem je zagotovo najbolj moreča spolna izkušnja vsake nesrečnice.

Prešibak

Vibratorji so praktično na dosegu ‘klika’ našega računalnika. Izbira je resnično velika in raznolika. Prevelika izbira pa nakup vedno samo še oteži. Jasno je, da so cenejši slabše kakovosti, tako v materialih, kot v vgrajeni tehnologiji. Izberite vibrator višjega cenovnega razreda, ki je na otip bolj nežen, ima vgrajeno boljšo tehnologijo, vzdržljive baterije, ter potenciometer za nastavljanje intenzivnosti vibracij.

Premočan

Premočne vibracije ali velikost vibratorja lahko omrtvičita vaginalna tkiva, ki so najbolj dovzetna za spolne stimulacije. Velja enako kot v prejšnjem primeru, vibratorji višjega cenovnega razreda so bolj prilagodljivi in bolj kvalitetni.

Krči

Za vibrator-nedolžne ženske: močni z vibratorjem izzvani orgazmi lahko še nekaj dni po uporabi povzročijo blage kontrakcije maternice. Kljuvanje v trebušni votlini je verjetno najmanj kar si želite?

Vibrator pač ni za vas

Z vibratorjem enostavno ne morete doživeti orgazma? Mogoče ste lastnica napačnega. Trda plastika pač ni neko zagotovilo udobja in užitka. Tudi v tem primeru velja, dober vibrator ni poceni. Izberite dražjega ali več različnih cenejših modelov. Preizkušajte!

Domišljija pri oblikovanju, velikosti in materialov vibratorjev ne pozna meja: majhni, veliki, debeli, tanki, pojoči, primarno namenjeni stimuliranju G-točke, plastični, silikonski, trdi, mehkejši, intenzivni, manj intenzivni… Lahko se malo pošalimo, podobno kot moškega, je pravega težko najti.

S težavami z vibratorjem se srečujejo številne uporabnice. Novi materiali in tehnologija sicer otežijo izbiro, vendar učinkovito pripomorejo k lažjem doseganju orgazmov. Ženske so tako telesno kot čustveno individualna bitja, za stimulacijo vsaka posameznica potrebuje svoj ‘sprožilec’.

Vas vibratorji odbijajo? Mogoče zgolj niste izbrali pravega.

Foto:

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Zmenek z mamo samohranilko

23 januarja, 2015 0