Monday, July 15, 2024

Če imate aktiven, deloven življenski stil potrebujete nekaj več kot zgolj navadno obutev, še posebej, če večino svojega dneva preživite na nogah.


Kakšno obutev torej potrebujemo, če naš življenski slog zahteva več kot zgolj pisarniško delo?

Prva in najbolj pomembna kvaliteta delovne obutve je trpežnost. Seveda potrebujemo obutev, ki bo zdržala ure, ki jih preživimo na nogah namesto na stolu. Izberite obutev, ki je narejena iz zelo trpežnega materiala – recimo jeklo, tremoplastična PU kapica, usnjena obloga itd.

Ena izmed najpomembnejših kvalitet je seveda tudi stabilnost. Potrebujemo čevlje, ki služijo našemu delu in omogočajo močno stabilnost, obutev na katero se lahko zanesemo in se odločno premikamo brez kakšnih zdrsov. Priporočamo obutev, ki je narejena iz gume – ta omogoča fleksibilnost in zagotavlja stabilnost pri hoji.

Seveda ne smemo pozabiti na model samega čevlja., saj želimo imeti obutev, ki se trdno oprime našega stopala. Tako si zagotovimo popolno stabilnost.

Morda ste si ustvarili predstavo, da delovni čevlji niso udobni ampak to je zelo daleč od resnice. Skoraj vsa delovna obutev je narejena tako, da se nosilec v njej počuti udobno.

Če imate težave pri izbiri svoje obutve si lahko ogledate našo ponudbo. Naš izbor zagotavlja vse pomembne kvalitete omenjene v članku.

Kategorija:   Naredi sam, Urejanje doma