Thursday, June 20, 2024

Ženske, ki  imajo sposobnost privlačiti množico moških, imajo neverjeten privilegij. Izbirajo lahko iz palete raznolikih barv, oblik in okusov. Širša paleta, več možnosti boljše izbire.


Pa pokukajmo še na drugo stran. Moški nas sploh ne opazijo, vsaj ne tisti, ki so nam na prvi pogled privlačni. Smo sicer privlačne, vendar nam manjka nekaj, mogoče sproščenosti, odprtosti, energije, kemije…

Predstavljajte si naslednji povsem običajen scenarij: Smo v lokalu, sedimo za mizo, levo od nas sedijo umirjeni, privlačni moški, ki pa kljub temu, da smo jim s pogledom nakazali naklonjenost, naš trud ignorirajo, desno pa sedijo glasni, neotesani prepotentneži, ki jim že na čelu piše: sem pravi, rodovniški kreten. Kot po pravilu, pa k nam ponavadi prvi pristopi moški iz skupine kretonoidov? Pa zakaj za vraga se zgodovina kar naprej ponavlja?

Kaj lahko storimo, da pritegnemo normalne fante, ter odženemo kretene, ki nas sicer lahko celo očarajo, na koncu pa zlomijo srce?

Dobre fante enostavno prezremo

Prijazni, skulirani moški so ponavadi manj vpadljivi, se ne izpostavljajo, v barih ali klubih so bolj tihi, pravo nasprotje moških, ki nas mogoče na začetku mnogo bolj privlačijo. Ti so glasni, kričijo, pojejo kot pingvini pred paritvijo, so neotesani, vulgarni, njihov čuden smisel za humor nam bo mogoče na začetku celo všeč, vendar so to osnovni simptomi nedozorelosti. Naslednjič ko se odpravite na lov, mogoče ponudite priložnost bolj mirnemu fantu.

Vulgarnost nagradimo

Enostavno pa tako neumno. Nasmihamo se njihovim nedozorelim šalam in pripombam, se spogledujemo, kljub temu, da nas je mimogrede užalil, s kazanjem domin še vedno vztrajamo . Mogoče se tega ne zavedamo, ampak s smehom smo nagradile njihovo neprimerno vedenje. Ko moškim testosteron zalije možgane niso sposobni trezne presoje, zato bodo brez očitnega neodobravanja prepričani v svojo ‘duhovitost’.

Vrabci iz istega gnezda

Mogoče pa nas privlačijo značajsko podobni fantje? Zagotovo si ob sebi ne želite še ene čustveno nestabilne osebe. Oko vrzite na značajsko povsem drugačen tip moškega. Potrebno bo nekaj tveganja.

Normalni so tako dolgočasni

Prepričane smo, da so prijazni in umirjeni moški monotoni in dolgočasni. Ženske pogosto sanjarimo o enakopravnosti med spoloma, vendar ne lažimo same sebi in povejmo po resnici, moški so moški, ženske smo ženske. Všeč nam je moška odločnost in resnično sovražimo mevže!

Kljub temu pa se najdejo tudi uglajeni in razburljivi moški. Če pa želite v vašem življenju vsakodnevno dramo, potem pa…

Krute smo same s seboj

Če v medsebojnem dialogu o sebi govorite z veliko mero sarkazma, boste odgnali skoraj vsakega normalnega moškega. Tudi moški v svoji bližini, pa če ste še tako lepi, ne želijo čustveno labilne ženske. Mogoče vas izrabijo za enkraten izlet v vaše mednožje, to pa je tudi največ kar lahko s takšno negativno samopodobo dosežete. S sarkazmom boste spet privabili sebi podobne moške. Si res želite tega?

Ne razmišljamo

V danih okoliščinah ne razmišljamo o skupni prihodnosti. Preden se spustimo v novo razmerje je dobro najprej razčistiti osnovne stvari. Pozornost namenite ponavljajočim vzorcem iz preteklosti. Verjetno si ne želite vstopiti v še eno nevzdržno razmerje?

Ne znamo reči ne

Moškega pa včasih enostavno nočemo ali ne želimo zavrniti. Mogoče gre krivdo pripisati grožnji naši in njegovi samozavesti. Mogoče v podzavesti podoživljamo zavrnitev, ki smo jo doživele na lastni koži. Ne glede na pretekle izkušnje, je potrebno znati uporabiti besedo NE!

Smo čustveno nedostopne

Zreli moški ne zbirajo žensk, ki jih obdaja čustvena ograja. To oviro težko preplezajo celo psihologi, kaj šele normalen moški. Enostavno se z vami ne bo več ukvarjal. Ste ali smo, popolna izguba časa.

Moške iz tiste druge skupine pa čustvena nedostopnost ne moti. Prav takšna dekleta ali ženske sami vidijo kot idealen plen. Se vam zdi zabavno? Meni ne!

Smo preveč lene

Težko je najti fanta, ki v sebi nosi pravo kombinacijo razburljivosti, privlačnosti in tiste pozitivno nagajive predrznosti. Mogoče enostavno prehitro obupamo.

Kreteni z rodovnikom so na prvi pogled dejansko zanimivi in do njih mogoče čutimo kar precej simpatij, vendar ko jih spoznamo nekoliko bolje, u… je bela cesta, kaj sem si nakopala za vrat. Bomo spet padle na isto ‘foro’!

Foto: the odyssey

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Obetavno cepivo proti raku na jajčnikih

30 marca, 2015 0