Tuesday, May 21, 2024

Moške spremlja glas, da so za akcijo vedno pripravljeni, vendar je to zgolj dober PR, ki z resničnim življenjem nima veliko skupnega. Še več, večina moških se seksu ne predaja tako pogosto.


Zakaj? Obstaja več razlogov med katere lahko prištejemo tudi preveč dela. Ob prihodu domov razmišljajo samo še o kavču, fotelju ali televiziji. Največkrat pa o eni izmed kombinacij.

Potem je tu še obilna večerja, ki upočasni delovanje celotnega organizma. Ne smemo izpustiti prenose športnih dogodkov, ki jih moški postavljajo pred spolnost. V tem primeru lahko pred njim plešete striptis, pa tega niti ne bodo opazili.

Poletni seks je lahko odličen, vendar visoke temperature pomenijo tudi več znojenja. Številne moške oznojena telesa enostavno odbijajo. Ne vedo kaj zamujajo, ampak tako je.

Zadnji razlog pa je dokaj pogost, vendar moški tega niso pripravljeni priznati – bili so pod tušem, opazili so svojega korenjaka in se malo poigrali. Ko pridejo v posteljo pa si pač izmislijo primeren izgovor. Vendar dejstvo ostaja – masturbacija. 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Tipi kože

21 maja, 2014 0