Monday, April 22, 2024

‘Fantov’ v drugi puberteti, ki se želijo transformirati v mlajše moške, je vsak dan več. Ker ponavadi ne gre drugače, jim pri ohranjanju ‘mlajšega’ videza pomagajo avtomobili, ki pod motornim pokrovom skrivajo desetkrat več konj, kot je starost plavolase sovoznice.


Sedaj pa se v boj podajajo tudi t.i. swofties, petdeset letnice, ki so začele posegati po provokativnih in izzivalnih oblačilih. Ženske z vpadljivimi dekolteji in kratkimi krilci pa imajo še eno skupno lastnost – so samske.

Ne glede ali so bile poročene ali ne, je swofties žensk vse več. Raziskava internetnega portala Isme.com je pokazala, da se kar dvajset odstotkov petdesetletnic oblači bolj izzivalno kot kdajkoli prej v življenju.

Rezultati raziskave so pokazali, da oblačijo oblačila priznanih modnih oblikovalcev, pijejo koktajle in šampanjec, obiskujejo družabne prireditve in glasbene koncerte. Swofties ženske so sproščene in neobremenjene. Večina je mnenja, da končno lahko oblečejo kar želijo, vsaka deseta zasebne stike poišče na internetu.

Tretjina žensk je dejala, da si večletnega okraska v obliki moškega, v svojem stanovanju ne želi več.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Jajčevec ali malancan

13 septembra, 2012 0