Saturday, June 22, 2024

Na srečo, ženskam ni potrebno skrbeti o prezgodnji ejakulaciji ali slabi erekciji, ampak vseeno, kdo si sploh želi pogoreti v postelji? Porno zvezdnik James Deen ocenjuje, kaj ločuje povprečno in odlično žensko posteljno izvedbo.


Čeprav je igralec star komaj 24 let je že igral v več kot sto filmih za odrasle. Predpostavlja se, da je njegovo ‘obdelavo’ doživelo okoli 3.000 žensk.

»Nisem moški, ki leta za ženskami, vendar kadar delam, delam ves dan,« pravi.

»V postelji zvezdnic ne posnemajte. Med snemanjem so položaji drugačni, kamera mora posneti najbolj zanimive kadre. Prav posnemanje položajev lahko v domači spalnici povzroči kup nelagodja in neudobja. Velika razlika je tudi med osebami, ki so atraktivne in tistimi s katerimi želite seksati. Raje seksam z dekletom, ki po uradnih pravilih ne spada v skupino lepotic, vendar je spolno bolj atraktivna. Najbolj me vzburjajo svobodnjakinje, ki se ne obremenjujejo s svojo zunanjostjo in percepcijo spolnosti. Če se ženska sramuje in prikriva svoje telo, pomeni za moškega veliko ohladitev. Nasproten efekt dosegajo ženske, ki se v svoji koži dobro počutijo.«

Kaj pa tehnika? Obstajajo kakšne skrivnosti?

»Zadeve najprej preizkusite na sebi. Če ne uspete zadovoljiti sebe, kako lahko to pričakujete od nekoga drugega?« zaključuje Deen.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Nore gobe – zdravilo proti depresiji

4 januarja, 2013 0