Monday, April 22, 2024
13 junija, 2012

Zakaj je ne spravite v posteljo?

By 0 808 Views

Potrudili ste se in žensko povabili na večerjo v drago restavracijo, romantičen večerni sprehod z roko v roki, ob jedki svetlobi sveč nazdravljanje z vrhunskim vinom in ko že mislite, da se bo večer spremenil v divjo gimnastiko pod rjuhami, se ljubljena izmuzne vašim grandioznim načrtom.


Premišljujete in obdelujete vsako njeno besedo, v glavi se vam odvrtijo številni kratki filmčki. Zaradi udarca po vašem egu ponavadi povlečete poteze obupa, kot je npr. preverjanje ustnega zadaha, paničnega iskanja ostanka hrane med zobmi, pa celo preverjanje vonja izpod pazduh, vse za identifikacijo morebitnega krivca za vaš popoln polom.

Prenehajte krivdo valiti nase in se potolažite z dejstvom, da moški žensk enostavno ne razumemo dovolj, razlogov zakaj so vas zavrnile in se odločile za abstinenco pa je veliko. Poglejmo nekaj verjetnih razlag:

Ona ljubi njo

Moški smo nesposobni razbrati ženske signale, vsaka čast izjemam, povsem mogoče je napačno interpretiranje njenih spolnih preferenc. Mogoče vam ni zaupala, da so ji všeč pripadnice istega spola, vendar razmislite tudi v tej smeri.

Ni se depilirala

Ženske ničesar ne prepuščajo naključju in želijo popoln videz, še posebej ob moškemu, ki jim je všeč. Seks težko načrtujemo, zgodi se ko to najmanj pričakuješ. Nihče ne more zagotoviti 24-urne ali celoletne higiene, pa se to seveda lahko zgodi. Zaradi nepredvidljivosti in morebitne slabe povratne informacije, se v tem primeru nekatere ženske goloti raje izmaknejo. Taka situacija je pravzaprav lahko neprijetna tudi za nas, ženskam pa se godi še veliko slabše. Želijo se pokazati v svoji najlepši luči, tako kot tudi vi.

Mislila bo da je lahka

O tej temi zagotovo lahko spišemo esej, magisterij in celo doktorski elaborat. Če skrajšamo, tudi če se vi s tem ne strinjate, situacije ne boste spremenili. Kljub temu pa ni vse izgubljeno. Verjetnost, da končate v postelji je odvisno od vaših verbalnih sposobnosti in prepričevanju, najboljša pot pa je, da jo prepričate, da ne želite nič drugega kot želi sama.

Oklevali ste

Priznajte si, da niste najboljši ljubimec na tem svetu. Če ste oklevali pri ključnih potezah bodite prepričani, da ženske razberejo vašo negotovost. Za padec ženskega libida ni hujše stvari kot neodločen moški, ki v njihovih očeh izpade totalni trot.

Boji se, da jo boste zapustili

Vsi vemo, da obstajajo moški, ki po dosegu svojega cilja enostavno izginejo. Mogoče ženske mislijo, da smo vsi moški enaki in želimo zgolj zlesti za njihove hlačke. Ko je misija končana, pa jih zavržemo kot staro vrečo. Kot vsi tudi ženske ne želijo biti izkoriščene, zato bodite potrpežljivi, saj bodo le tako izginile njene blokade in strahovi.

Vse je igra moči

Zgodi se, da ženske zavračajo seks zgolj zato, da vas držijo v šahu. Na ta način želijo zagotoviti popolno nadvlado. Če ste se znašli v tej poziciji se vam piše zelo slabo. Če pogovori ne zaležejo je edina stvar, ki jo lahko storite: izginite iz njenega življenja.

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Kakšen je popoln moški

13 junija, 2012 0