Saturday, May 25, 2024

Če je moški do svoje partnerice spolno zadržan, partnerka pa mu je že izpostavila omenjeno težavo, je zelo verjetno, da bo spolno potešitev poiskala nekje drugje.


Moški so že evolucijsko dovzetni za nezvestobo, obstajajo pa tudi takšne ženske. Ko se ji ponudi priložnost za avanturo, se bo težko uprla skušnjavi.

Seks pozitivno vpliva na samozavest in samospoštovanje, ženske se tako počutijo ljubljene in bolj privlačne. Če tega v zvezi ni, se pač poišče nekje drugje.

Izguba zaupanja v svojega partnerja je eden izmed pogostejših razlogov za skok čez plot. Pravijo, da je maščevanje sladko.

V zvezi ste in imate vse, avto, stanovanje, kariero… Morda se možu zdi, da je to dovolj in zapostavlja svojo partnerko. Pomanjkanje intimnosti, komunikacije in ljubezni žensko prisili v avanturo z drugim moškim.

V dolgotrajni zvezi seks postane monoton. Vedno isti položaji, ponavadi v postelji in da je še huje, vedno z isto osebo. Ljubezenska afera omogoča avanturo po kateri ženske hrepenijo v svoji podzavesti.

Namesto ločitve, kot posledica nezadovoljstva v zvezi, se večina žensk raje odloči za varanje. Je precej enostavneje.
 

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Miti o seksu, ki ne obstajajo

13 junija, 2012 0