Saturday, June 15, 2024

Ženske so z Venere in moški z Marsa? Ne čisto, vendar primerjava jasno kaže, da med spoloma vlada precejšne nerazumevanje, poleg tega pa eni in drugi posameznike nasprotnega spola posplošujejo, ter popredalčkajo v iste predalčke.


Nekatere zadeve pa so znanstveno dokazane, zato ni nič narobe, če se z njimi spoznamo. Moški lažejo dvakrat pogosteje, ženske dnevno izrečejo tri, moški pa šest laži. Ženske dnevno povedo 20.000 besed, moški zgolj 7.000.

Kar se skrivnosti tiče, ni dileme – ženske ne morejo zadržati skrivnosti in jih v povprečju 47 ur in 15 minut po zaupanju  izdajo svoji najboljši prijateljici.

Ženske leto dni svojega življenja preživijo pred garderobno omaro in premišljujejo, kaj naj oblečejo. Od tega vsak dan zjutraj 16 minut, petek in sobota zvečer pa sta rezervirani za nekoliko daljše razmišljanje.

Ženske pogosteje jokajo, v povprečju od 30 – 64 krat na leto, moški priznajo zgolj 6 – 17 točenj solz v istem časovnem obdobju.

Cvetka za konec – visoke pete so v sedemnajstem stoletju prvi pričeli nositi brezposelni moški, ki so se na ta način hvalili s svojim nedelom. Koncem istega stoletja so jih pričele kopirati tudi ženske. 

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Zmenki in skok v posteljo

4 maja, 2014 0