Monday, April 22, 2024

Naravni ženski lubrikant vsebuje iste snovi, ki jih najdemo v jetrih morskega psa


Svetovni rekord z največ ženskih orgazmov sega v leto 2009. Postavljen je bil na tekmovanju imenovanem ‘Masturbate-a-thon, ki je potekalo na Danskem. Moški držijo rekord pri 22-tih orgazmih, ženski pa znaša neverjetnih 222 orgazmov na dan.

Moški svojo pištolo nosijo v hlačah, vendar tudi ženske niso daleč. Največja oddaljenost, ki jo je dosegel ženski ejakulat, je bila prav tako zabeležena na Danskem in znaša 3,13 metra.

Povprečna dolžina vagine znaša od sedem do deset centimetrov. Naj vas ne bo strah, da ste lastnik nadpovprečnega penisa, vagina je zelo prožna in se lahko raztegne do 200% svoje velikosti.

Vagina v latinščini pomeni futrola ali žokec za pištolo in meč.

Če mislite, da je imela mati osmerčkov Nadya Suleman po porodu veliko dela, niste seznanjeni z dejstvi. V 18. stoletju je ruska kmečka žena Feodora Vassilyeva rodila 27-krat. 16-krat je rodila dvojčke, sedemkrat trojčke, štirikrat četverčke, skupaj 69 otrok.

Ali ste vedeli, da lahko vagina izpade? Spuščanje urogenitalnih organov oz. vaginalni prolaps, se zgodi zaradi oslabljenega mišičevja v spodnji žlički. Omenjena težava je prisotna pri okoli 30 – 40% žensk, v glavnem pri ženskah nad štiridesetem letom starosti. Najpogostejši povzročitelji so vaginalni porod (več njih, oz. težave med porodom), starost (menopavza, pomanjkanje estrogena), debelost, ter genetske predispozicije.
 

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Antiepileptiki vplivajo na inteligenco

13 junija, 2012 0