Thursday, April 25, 2024

Znanstveniki, ki so se pozabavali s tem vprašanjem pravijo, da je fenom posledica biološkega boja: moški, ki gledajo druge moške v njih vidijo konkurenco, zato njihov organizem proizvaja več spermijev.


Rast sramnih dlačic v puberteti se ustavi po treh mesecih. Seveda nič ni narobe, le dlake rastejo po programu, ki omogoča kontrolirano rast. Prav tak program imajo tudi dlake na hrbtu, prav zato se zelo redko zgodi, da na hrbtu zrastejo dlake v dolžini las ženskega modela, ki reklamira šampon ali balzam za lase.

Nekatere ženske pa so priskočile naravi na pomoč. Kako? Z lasuljami za vagino! Najstarejše lasulje segajo v 15. stoletje, ko osebna higiena še ni bila v modi. Z britjem dlačic so preprečevali kolonizacijo sramnih uši. Takrat so jih imele skoraj vse prostitutke. Nekatere prodajalke ljubezni pa so z lasuljami prekrivale nekatere spolne bolezni, ki so bile v tistem času med pomembnejšimi dejavniki krajše splošne življenjske dobe prebivalstva.

Ko smo ravno omenili prostitutke, ali veste, da obstajajo tudi v živalskem svetu? Če priložnost naredi lopova, potem ima pomanjkanje definitivno povezavo s prostitucijo. Pingvini imajo težave z gradbenim materialom na Antarktiki, zato se samice predajo prostituciji in si na ta način izborijo gradnik, ki jim manjka.

Zoologinja Fiona Hunter, ki je spremljala življenje pingvinov pravi, da obstajajo klasične ‘zajedalke’, ki pred samcem zaplešejo celoten ljubezenski ples, odgovor samca pa je ekvivalenten odgovoru slinastega najstnika, ki prvič vidi žensko oprsje.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Izkoristite sezono mandarin

24 oktobra, 2013 0