Thursday, May 30, 2024

Seks lahko primerjamo z besedami in rečemo, da si par enostavno nima več kaj povedati. Za stanje ni kriv nihče, enostavno pride. Včasih potrebujemo več kot zgolj rutinsko gimnastiko (pa še to s slabšimi ocenami) med varnimi štirimi stenami domače spalnice. Začimbe lahko ponovno obudijo že davno zaprašene strasti.


Naj bo seks razburljiv in pohoten

Ja, anatomija je jasna in prav vsi dobro vemo, kje natančno se nahajajo naši spolni organi. Vendar ne pozabimo, naš največjega spolnega organa nimamo med nogami, ampak ga, vsaj pri večini ljudi, najdemo med ušesi. Mogoče se sliši neumno, pa vendar so možgani tisti, ki so zadolženi za vse procese v telesu, ne nazadnje tudi za spolno slo. Vznemirljive misli stimulirajo možgansko aktivnost zadolženo za vzbujanje spolne sle, zato je pomembno, da ne zapademo v rutino in ta predel možganov omrtvičimo.

Vedno poskusite nekaj novega, pa bo tudi po nekaj letih seks vznemirljiv in poželjiv. Spolni odnosi bodo enako prijetni kot v prvih letih skupnega življenja.

Umazane igrice

Najbolj enostaven način preizkusa nekaj novega, je eksperimentiranje z različnimi položaji. Novi položaji pa so včasih lahko tudi naporni. Mogoče se spomnite na opekline na kolenih, komolcih, zadnjici…, ki jih je povzročila preproga, slabih erekcij in mišičnih krčev. Če za trenutek pozabite ne penetracijo, se lahko osredotočite še na druge stvari in spolno življenje lahko postane manj monotono.

Ste se že vsaj stokrat vprašali, kako se v domači spalnici spopasti z dolgočasjem? Ne ozirajte se nanj. V naslednjih vrsticah vam ponujamo nekaj umazanih igric, ki bodo pognale vaš libido.

Žrebanje

Zapišite si pet svojih najbolj skritih spolnih fantazij, ter jih vložite v vrečko. Partnerja prosite naj stori enako. Premešajte in žrebajte. Akcija lahko počaka, za začetek se lahko zgolj pogovorite o posamezni fantaziji. Seks ni nujno vodilo.

Ugasnite luči, smuknite med rjuhe, ter se pogovarjajte o fantazijah, ki vaju vzburjajo. Dokler partner ponazarja svoje fantazije, ga lahko nežno božate. Še pred zaključkom razlage bosta oba dovolj vzburjena, do pričakovanega dogodka bo prišlo čisto spontano. Bolj kot bodo temne fantazije, bolj boste vzburjeni.

Igranje vlog

Igra je zabava, igranje različnih vlog pa zabavno. Partner se lahko pretvarja, da je zdravnik, vi, da ste pacientka. Lahko zakupite tudi ponarodel predsodek, ter se igrate mamo in poštarja.

V igro lahko vključite prevezo za oči in boste sprožite še ostala čutila. Igrajte združljive vloge.

Umazana vprašanja

Znajo biti nerodna, znajo pa tudi prebuditi poželenje.

Strip vprašanja

Igra podobna slači pokru, vendar igro igrate z vprašanji in odgovori. V kolikor partner napačno odgovori, mora sleči kos oblačila in obratno. S postavljanjem osebnih vprašanj se boste še nekoliko bolje spoznali.

Da bo igra še bolj zabavna, nosite stara oblačila, ki jih lahko s telesa strgate.

Jaz Tarzan ti Jane

Obožujete grob seks? Igrajte igro in ga doživite. Cilj je enostaven, skok v posteljo. Vi se izmikate, partner vas skuša ujeti. Cilj igre partnerja je penetracija, vaš cilj, da se ji skušate izogniti.

Igra lahko postane agresivna. Nekdo izgubi in še preden se zaveš se znajdeš sredi grobega seksa.

Preveza in hrana

Potrebujete prevezi za oči, žlico in banico sladoleda. Z zavezanimi očmi poskušajte poizkušajte zadeti partnerjeva usta, če zgrešite morate polizati sladoled. Sladoled lahko konča na različnih predelih telesa.

Draženje

Vas vzburjajo tuji pogledi na vašo partnerico ali partnerja. Oblecite opolzka oblačila, ženske lahko uporabite globok dekolte ter pozabite na modrček in se skupaj odpravita v mesto ali kakšen drugi bolj obljuden kraj. Preden se vrnete domov vaju bo že prevevala pohota.

Pornografija

Enostaven recept. Lahko jo zgolj gledate, lahko pa oponašate glavne igralce. Lahko je zgolj motivacija ali vlivanje poguma za igre o katerih do sedaj niste razmišljali.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Vpogled v MMR cepivo (ošpice, mumps in rdečke)

19 decembra, 2014 0