Tuesday, May 28, 2024
11 septembra, 2013

Zaradi česa se s partnerjem ni vredno prepirati

By 0 1331 Views

Zaradi česa se je vredno prepirati? Vprašanje, ki si ga v medsebojnem partnerskem odnosu vsaj potiho, sami večkrat postavimo. Kdaj je bolje molčati in kdaj narediti cirkus? Povod, ki vzpodbudi prepir je individualne narave, zaradi nekaterih stvari pa se kljub temu ni vredno prepirati.


Bivše in bivši so priljubljena tema prepirov. Še posebej velja za partnerja, ki z bivšo še vedno ohranja prijateljski odnos. Poglejte raje z druge strani: bolj kot se boste prepirali, manj boste naredili, dejstvo je, da je zveza obstajala in tega ne morete spremeniti.

Moški in ženske pa se pogosto prepirajo tudi zaradi takšne malenkosti kot je avtomobil. Moški pri nakupu avtomobila ravno ne varčujejo in večkrat presežejo svoje sposobnosti. Strast in ljubezen do avtomobilov primerjajte s svojim pogledom na modo, tekstil in čevlje. Takoj vam bo lažje.

V današnjih časih ne gre brez denarja. Tudi pri prepiru ne. Za prepir je denar ena izmed najbolj občutljivih tem. Moški na svoj zaslužek gledajo kot na povabilo v svet. Višina zaslužka je vedno v sorazmerju z višino ega.

Tast in tašča sta lahko neizčrpen vir prepira. Ne pustite, da v zvezo stopijo vajini starši. Težave rešite z njimi, ne rešujte jih s partnerjem. V njegove prijatelje s ne spuščajte dokler ga ne poskušajo zapeljati na krivo pot. Če se to zgodi naredite odločilen rez, pred tem pa mu pustite, da se še naprej ukvarja s svojim priljubljenim hobijem.

Seveda pa mu morate dati vedeti, da od njega pričakujte povsem enak odnos.

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Ali hormoni obvladujejo ženske?

11 septembra, 2013 0